Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

Vētra Latvijai nodarījusi vērā ņemamus kaitējumus

Vētras un lietavu rezultātā vakar, 11.augusta vakarā, un naktī uz 12. augustu uz valsts autoceļiem bija nolūzuši vairāk nekā desmit koki, kā arī vairākās vietās izveidojušies izskalojumi, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Šodien visi bojājumi tiek operatīvi novērsti un nolūzušie koki novākti.

Jelgavas apkārtnē uz autoceļa Blukas-Emburga bija viens nolūzis koks, uz autoceļa Dobele-Bauska - divi nolūzuši koki, bet uz autoceļa Dorupe-Līvbērze - trīs koki. Izskalojumi ir izveidojušies uz autoceļa Rīga-Jelgava, kā arī uz autoceļa Jelgava-Iecava un autoceļa Jelgava -Staļģene-Code. Nogāzti koki ir arī uz autoceļa Tušķi-Kalnciems.

Cēsu apkārtnē izskalojumi ir fiksēti Ieriķos uz Veclaicenes autoceļa, kā arī uz autoceļa Cēsis-Kārļi abās ceļa pusēs.

Kuldīgas apkārtnē ir konstatēti izskalojumi uz autoceļa Adze-Gudenieki-Ēdole.

Siguldas apkārtnē uz autoceļa Sēnīte-Kārļzemnieki nolūzis viens koks, savukārt uz autoceļa Rīga-Sigulda nolūzis koks un izveidojies izskalojums. Tāpat uz autoceļa Inciems-Sigulda viens koks nogāzies un izveidojies desmit kubikmetru liels izskalojums. Tāpat izskalojumi fiksēti uz autoceļiem Sēnīte-Kārļzemnieki un Bukas-Mālpils.

Limbažu apkārtnē uz Tallinas autoceļa Duntē bija nogāzies viens koks.

Ogres apkārtnē pa vienam kritušajam kokam bija uz autoceļiem Rīgas HES-Jaunjelgava un Bauska-Linde, kā arī izskalojumi uz autoceļa Madliena-Lēdmane, uz autoceļa Augšlīgatne-Skrīveri, kā arī uz autoceļa Tīnūži-Koknese krustojuma ar autoceļu Augšlīgatne-Skrīveri.

Arī Smiltenē uz autoceļa Smiltene-Strenči bija nogāzies koks, skaidro LVC.