Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Baskovs Vecrīgā nopērk kreklus par 180 eiro

© f64

Diezgan trauksmainus brīžus pagājušajā nedēļas nogalē nācies piedzīvot mūzikas ierakstu veikala „Randoms” darbiniekiem – tur ieradies „zelta lakstīgala” Nikolajs Baskovs ar savu svītu.

Tā nav bijusi nekāda mazā, vismaz septiņi cilvēki, kas Vecrīgas veikaliņā sacēluši visai pamatīgu jezgu. Dziedātājs acīmredzami nācis ar konkrētu mērķi iegādāties šeit specifiskus kreklus, kas attāli atgādina uzvalkus, taču bijis „pircējs ar prasībām” – ik pa brīdim skubinājis meitenes strādāt ātrāk (ko gan viņas darījušas arī bez skubināšanas), tad izvēlējies pāris kreklus un devies tos turpat piemērīt, pa ceļam pagūstot uzlikt galvā arī kādu plauktā ieraudzītu turzu. Lai gan krekli bijuši nedaudz par mazu un Baskova komandai tos piedāvāts samainīt pret izmēru lielākiem, dziedātāja menedžere bildusi, ka šie būšot gana labi, jo vajagot tieši šādus, nedaudz apspīlētus, „lai būtu seksīgāk”. Iegādāti divi šādi „uzvalkkrekli” – viens ar sirsniņām, viens ar tulpēm, taču „Jaunā viļņa” koncertos Nikolajs Baskovs tos, šķiet, tā arī neuzvilka, tātad gaidāma „pazīmēšanās” publikas priekšā jau savās mājās, Krievzemē. Jāpiebilst, ka viens šāds krekls maksā 90 eiro.

Kas attiecas uz „Jaunā viļņa” pasākumiem, tad pirmajā dienā Nikolajs Baskovs atnāca itin kliedzošā uzvalkā, taču toreiz galvenais bija atrādīt daiļo pavadoni. Pēc tam „zelta lakstīgalas” garderobē parādījās T-krekls ar visu trīs „melnajā sarakstā” iekļauto portretiem un uzrakstu „No Comments” – dziedātājs acīmredzot nevēlējās paust savas domas par Latvijas Ārlietu ministrijas lēmumu, ko nodemonstrēja ar šādu kreklu. Savu garderobi Baskovs mainīja katru dienu, taču Vecrīgā pirktajiem krekliem kārta tā arī nepienāca.