Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Andrejam Volmāram piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis

© f64

Latvijas Televīzijas (LTV) žurnālistam Andrejam Volmāram par nopelniem Latvijas labā piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis, ko viņam pasniegs Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienā - 4.maijā.

Ordeņu kapituls nolēmis piešķirt 28 Triju Zvaigžņu ordeņus valsts, kultūras un sabiedriskajiem darbiniekiem, kā arī izcilākajiem sportistiem.

"Manuprāt, labākais raidījuma vadītājs Mihails Savisko reiz teica, ka žurnālistus nevajag izcelt ar žurnālistikas līdzekļiem. Laiki ir mainījušies, un tagad žurnālists savā ziņā ir arī aktieris, kurš spēlē uz skatuves. Tāpēc, saņemot ziņu par ordeņa piešķiršanu, manas izjūtas ir divējādas - no vienas puses, es savā profesijā strādāju kā aizkulišu cilvēks, tāpēc esmu nedaudz samulsis, bet no otras - protams, esmu arī neizsakāmi priecīgs un pateicīgs Latvijas Televīzijai un skatītājiem. Bez LTV un skatītājiem es būtu tikai Andrejs, bet, pateicoties viņiem, esmu arī Volmārs," komentē žurnālists Andrejs Volmārs.

Andrejs Volmārs Latvijas Televīzijā strādā 36 gadus, raidījumā "Panorāma" veidojot sižetus par nozīmīgākajiem kultūras pasākumiem - jaunākajām izrādēm, filmām, mākslas izstādēm un mūzikas aktualitātēm. Viņš atzīst, ka kultūras darbinieku atbalsts visus darba gadus un arī saistībā ar šo īpašo notikumu ir ļoti nozīmīgs. "Es, protams, ceru, ka apbalvojums nenozīmē punktu, bet gan komatu," piebilst A. Volmārs, kurš savos sižetos nereti ienes arī humoru. Latvijas Televīzijas kolektīvs sveic kolēģi ar augstās atzinības iegūšanu!