Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Nedēļas izskaņā vietām Latvijā gaidāmas salnas

© Lauris Vīksne, F64 Photo Agency

Visu darba nedēļu laika apstākļus Latvijā noteiks anticiklons, bet nedēļas izskaņā vietām Latvijā gaidāmas salnas, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Visu darba nedēļu nokrišņi Latvijā nav gaidāmi, pūtīs mērens ziemeļaustrumu, ziemeļu vējš. Otrdien dienas laikā gaiss vēl iesils līdz +18, +23, tomēr no trešdienas Latvijas teritorijā ieplūdīs vēsākas gaisa masas no Eiropas ziemeļiem.

Vēsākās naktis gaidāmas ceturtdien un piektdien, kad Latvijas teritorijas lielākajā daļā gaiss atdzisīs līdz +1, +5 grādiem, savukārt austrumu rajonos gaidāmas arī salnas līdz -1 grādam. Dienas laikā saule gaisu iesildīs līdz +10, +15 grādiem, dienvidu rajonos atsevišķās dienās līdz +17, +18 grādiem.

Nedēļas nogalē laika apstākļi pakāpeniski mainīsies. Sestdien vēl nokrišņi nav gaidāmi, tomēr jau svētdien no rietumiem Latvijai pietuvosies neliels ciklons, kas atnesīs mākoņainu un lietainu laiku. Ar šo ciklonu Latvijā atkal ieplūdīs siltākas gaisa masas un gaisa temperatūra atkal pakāpsies līdz +18, +20 grādiem.