Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Kultūra \ Mūzika

Sagaidot Ziemassvētkus, Ziedoņa muzejs jau tradicionāli aicina uz ziemas koncertiem

ARĪ KALNIŅŠ UN PAULS. Mūziķis Renārs Kaupers koncertā izpildīs skaistākās dziesmas no visiem trim fonda Viegli albumiem. Tāpat klausītājiem būs iespēja dzirdēt arī jaunas dziesmas, kuru mūzikas autori ir Imants Kalniņš un Raimonds Pauls © Juris ZĪĢELIS, fonda Viegli publicitātes foto

Sagaidot Ziemassvētkus, Imanta Ziedoņa muzejs jau tradicionāli aicina uz ikgadējiem fonda Viegli ziemas koncertiem No patikšanas uz patikšanu, kas jau septīto gadu norisināsies Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā Rīgā.

«Laime sastāv no mirkļiem. Sēdi jūras krastā un nez no kā sajūties laimīgs. Arī patikšana ir tāds pats reizēm nesaprotamas un negaidītas laimes mirklis. Stāvi uz skatuves, dziedi un it kā no nekā jūti, ka tev patīk. Patīk šie cilvēki, kuri ir atnākuši. Patīk tavi skatuves biedri, ar kuriem puspudu sāls jau esi kopā apēdis, un patīk dziesmas, kas skan. Bet patikšanas mēdz būt dažādas. Vienam - māte, otram - meita. Vienam - Kalniņš, otram - Pauls. Bet, ja pa vidu ir viegla patikšana, tad visam būtu jābūt kārtībā!» uzsver mūziķis un šo koncertu radošais vadītājs Jānis Holšteins-Upmanis jeb Goran Gora. Viņam līdzās uz skatuves būs fonda Viegli mūziķi Renārs Kaupers, Māra Upmane-Holšteine, Raimonds Gusarevs un Jānis Strapcāns, kā arī fonda draugi.

Šogad ieplānoti pieci koncerti - svētdien, 10. decembrī, pulksten 12, 16 un 20, pirmdien, 11. decembrī, un otrdien, 12. decembrī, pulksten 19, un mūziķu sastāvs katrā koncertā var atšķirties. Visi ienākumi no biļešu tirdzniecības tiks ieguldīti Imanta Ziedoņa vērtību popularizēšanā - apbalvojuma Laiks Ziedonim organizēšanā, Ziedoņa muzeja attīstībā.