Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Kultūra \ Mūzika

KONCERTS: Kļūt gaišākiem un iejūtīgākiem

© Publicitātes foto

Rītvakar pulksten 19 Bruknas muižā norisināsies projekta Tev tuvumā koncerts.

Ar latviešu komponistu skaistākajām Ziemassvētku dziesmām klausītājus priecēs dziedātāja Aija Andrejeva un grupa Putnu balle. Koncerta īpašais viesis - Jaunā Rīgas teātra aktieris Vilis Daudziņš.

Projekts Tev tuvumā jau vairāku gadu garumā Ziemassvētku laikā ir bijis Latvijas dievnamos, ikkatru no mums aicinot sajust sirds siltumu, sniegt to visiem, kas pēc šā siltuma ilgojas, un atcerēties, ka patiesībā tas ir nepieciešams ik dienu. Gleznainajā Bruknas muižā Aija Andrejeva un grupa Putnu balle koncerta apmeklētājiem dāvās Mārtiņa Brauna, Aivara Hermaņa, Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Imanta Kalniņa, Igo, Aigara Voitišķa, Valta Pūces un citu latviešu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmu versijas akustiskās mūzikas izpildījumā. Savukārt Bruknas sensenais draugs Vilis Daudziņš aicinās kļūt gaišākiem, garīgākiem un iejūtīgākiem pret tiem, kuri ir mums līdzās, lasot brīnišķās Kārļa Skalbes pasakas.

Projekts Tev tuvumā allaž ir bijis atsaucīgs labdarībai. Arī rītvakara koncerts, kur ieeja par ziedojumiem (sākot no 7 eiro), būs labdarības - visi līdzekļi tiks veltīti Bruknas baznīcas celtniecībai.