Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Kultūra

Muzeju naktī "Dzintars" izrādīs retro smaržu kolekciju

© Publicitātes foto

19. maijā Muzeju nakts ietvaros Dzintars firmas veikalā Rīgā, Marijas ielā 1 būs iespēja bez maksas apmeklēt retro smaržu ekspozīciju, kurā apskatāmi Dzintars ražotie produkti sākot no 1940. gada.

Ekspozīcijā iekļauti vairāki reti eksponāti, piemēram leģendārās 1952. gada izlaiduma smaržas „Rīgas ceriņi” un odekolons „Vīnogas”, kuras saglabājušās sākotnējā stāvoklī, 20. gadsimta 70. gadu populārākās smaržas „Džokonda” un „Burve”, kā arī citi Dzintars produkti.

Par godu Latvijas simtgadei uzņēmums Dzintars atvēris muzeja filiāli. Brenda vēsture un tā ražotā, dažādos laikmetos, produkcija būs apskatāma pašā Rīgas sirdī - Dzintars firmas veikalā Marijas ielā 1. Ekspozīcijā iekļauti vairāki reti eksponāti, piemēram leģendārās 1952. gada izlaiduma smaržas „Rīgas ceriņi” un odekolons „Vīnogas”, kuras saglabājušās sākotnējā stāvoklī, 20. gadsimta 70. gadu populārākās smaržas „Džokonda” un „Burve”, kā arī citi Dzintars produkti.

Muzeju naktī, 19.05.2018., eskpozīcija būs atvērta bezmaksas apmeklējumiem no 10:00 līdz 22:00. Arī turpmāk ekspozīciju varēs bez maksas apskatīt veikala darba laikā, informācija par veikala darba laiku www.dzintars.com.