Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Kultūra

Zīmējumu teātris un apvienība "3 māsas" aicina uz izrādēm Kalnciema kvartālā

© Publicitātes foto

2016. gada decembrī Kalnciema kvartāls iepriecinās gan lielus, gan mazus ar divām Ziemassvētku izrādēm, ko piedāvā Zīmējumu teātris un apvienība "3 māsas."

11.decembrī plkst. 11.00 un 14.00 notiks Zīmējumu teātra izrādeSkaistākā lieta pasaulē”.

Tā ir aizraujoša izrāde ar lielo un mazo skatītāju iesaistīšanu dzejolī, dziesmā un kustībā visai ģimenei Ziemassvētku, miera, pārdomu un cerību laikā, kad viss top gaišs un līksms. Izrāde ir veidota Zīmējumu teātrim raksturīgajā formā - ar zīmēšanu izrādes laikā un tajā piedalās trīs personāži - mūziķis Aleksejs Bahirs, gleznotāja Ingrīda Ivane, stāstnieks būs Zīmējumu teātra lolotājs un režisors Varis Klausītājs.

25. decembrī plkst. 12.00 un 14.00 notiks apvienības 3 māsas muzikāla Ziemassvētku izrāde “III”.

Izrāde ir mūsdienīga versija par kādu senu Ziemassvētku pasaku, kurā netrūkst humora un arī sirsnīgi aizkustinošu mirkļu, kad ilgas pēc brīnuma tiek piepildītas. Tēma ir mūžīgi svarīga - par mīlestību, pēc kuras ilgojas ikviens lielais un mazais. Izrādē piedalās trīs radošas būtnes - mūziķe/komponiste Elizabete Balčus, aktrise Egija Silāre, interdisciplināra māksliniece Sabīne Moore (multimediji & performance). Katra no viņām caur savu radošo dimensiju - mūzika, videoprojekcijas, teātris, veidos kopīgu stāstu, kurā skanēs Ziemassvētku tradicionālās dziesmas mūsdienīgās aranžijās, izmantojot elektroniskos instrumentus un efektus, kā arī māksliniece - vīdžejs, uz vietas radīs izrādes noskaņai un jēgai atbilstošas video projekcijas, savukārt aktrise stāstīs stāstu, iesaistot skatītājus un izmantojot ēnu teātra un objektu teātra elementus.

Uzmanību! Tehnisku iemeslu dēļ ir atceltas izrādes 10.decembrī! Biļešu īpašniekus aicina apmainīt biļetes uz kādu no citām izrādēm Biļešu paradīzes kasēs.