Atpakaļ uz nra.lv

"Mans vīrs tika brutāli piekauts!"; sieviete vēršas pie līdzcilvēkiem

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 18.jūnijs 2018, 10:00
 
pixabay.com
Svētdien, 17.jūnijā, Garciemā, īsi pirms pulksten 10:00 pie veikala "AIBE"  tika brutāli piekauts vīrietis, sociālajā tīklā Facebook ziņo Sniedze, cietušā sieva. Tiek meklēti aculiecinieki.

Sieviete ziņo, ka nezināms vīrietis bez jebkāda iemesla uzbruka viņas vīram no aizmugures, sita pa galvu, nogāza zemē. Vīrietis arī zaudējis samaņu.

Ekrānuzņēmums no Facebook

"Notikuma aculiecinieki izsauca ātro palīdzību, pašlaik vīrs ar pietiekami nopietnām traumām, t.sk. galvas, atrodas Rīgas Austrumu slimnīcā. Pēc notikušā uzbrucējs aizbēdzis un, visticamāk, ar vilcienu plkst.10:12 aizbraucis Rīgas virzienā. Notikumā bija iesaistīta arī kāda sieviete (gaiši mati, zem 30 gadiem, krieviski runājoša, zaļa gara kleita), kas bijusi kopā ar uzbrucēju. Sieviete palikusi Garciemā, man izdevās viņu redzēt un ar viņu runāt, ārkārtīgi agresīva un viņas leksika absolūti nesaprotama. Iespējams, abas šīs personas (uzbrucējs un sieviete) bijušas kādu narkotisko vielu ietekmē, jo bijušas ļoti agresīvi noskaņotas un iesaistījušās vairākos konfliktos ar vietējiem iedzīvotājiem," izklāsta Sniedze.

Sieviete lūdz aculiecinieku palīdzību, kā arī tiek meklēti cilvēki, kuri būtu uzbrucēju redzējuši iekāpjam vilcienā. Ja Tev ir noderīga informācija, sazinies ar Valsts policiju!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas