Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Viltus taksists uzbrūk sievietēm; aizdedzina pat mājas durvis

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 3.jūnijs 2018, 14:35
 
Sophie Nagappa / SWNS.com/Scanpix
Jauna sieviete Lielbritānijā brīdina citus par viltus taksistiem, kuru nolūks varētu pavisam cits, vēsta "Metro".

Sofija brīdina citus cilvēkus par viltus taksistiem, kuri ar nemarķētām automašīnām piedāvā aizvest. Sieviete vakaru pavadīja kopā ar māsu un draudzeni Anglijas pilsētiņā Falmutā.

Kompānija vakarā nolēma pamest pilsētas centru ar taksometru, tādēļ devās uz to stāvlaukumu. Sofija ar kompanjonēm iekāpa vienā no automašīnām, taču drīz vien nojauta, ka kaut kas nav kārtībā.

Sophie Nagappa / SWNS.com/Scanpix

Autovadītājs sāka braukt ļoti bīstami - spiežot gāzes pedāli un pēc brīža strauji bremzējot. Tāpat šoferis pie stūres smēķēja un runāja pa telefonu.

Kad Sofija ar māsu un draudzeni sāka runāt par ballīti, kuru plāno apmeklēt, automašīnas šoferis centās iesaistīties sarunā un saņemt uzaicinājumu. Meitenes nolēma doties mājās, bet vīrietis uzstājīgi vēlējās piebiedroties.

Piebraucot pie mājas, meitenes nolēma bēgt no auto, taču vīrietis viņām dzinās pakaļ. Meitenes paguva ieskriet mājā, taču viltus taksists sāka dauzīt ārdurvis. Pēc tam vēl kādu laiku vīrietis staigāja apkārt mājai un uzkavējās tās pagalmā.

Beigās varmāka nolēma aizdedzināt Sofijas mājas ārdurvis. Tas sievietes pārbiedēja, taču viņas steidzās pēc ūdens, lai liesmas apdzēstu. Gadījumu izmeklē policija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas