Atpakaļ uz nra.lv

Aculiecinieks: Bērns redzēja, kā mamma, iespējams, tika izmesta pa logu

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 17.maijs 2018, 7:05
 
Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu"
Kā iepriekš vēstīts, 11. maijā, īsi pēc pusnakts Rīgā, Viestura prospektā, izkrītot pa astotā stāva dzīvokļa logu, gāja bojā 1985. gadā dzimusi sieviete. Aizdomās par sievietes slepkavību, Valsts policija nekavējoties aizturēja divus Indijas pilsoņus. Raidījums "Bez Tabu" šķetinājis notikušā apstākļus.

Policija ziņoja, ka starp bojāgājušo sievieti un abiem vīriešiem bija izcēlies strīds. Skaļā bļaustīšanās pievērsa apkārtējo iedzīvotāju, kuri jau gatavojās naktsmieram, uzmanību. Viņi devās pie saviem logiem, kā arī uz balkoniem, kur pamanīja dzīvoklī notiekošo. Viņu uzmanību pievērsa sievietes siluets 8. stāva virtuves logā, vēsta "Bez Tabu".

No kāpņu telpas izskrēja tāds īsāks vīrietis. Garākajam vīrietim bija kails torss. Viņi bija kopā ar sievietes bērnu. Viņas sešgadīgais bērns redzēja, kā mamma tika izmesta, ja tika izmesta.

Pirmā stāva iedzīvotājs Andris no sava loga pavērās uz augšu, kur 8. stāvā ieraudzīja loga palodzei pārkārušos sievieti. ”Izliecos pa logu. Redzēju, ka viņai dibens bija pārkarājies pāri logam. Pagāju malā no loga, tad viņa man acu priekšā nokrita. No kāpņu telpas izskrēja tāds īsāks vīrietis. Garākajam vīrietim bija kails torss. Viņi bija kopā ar sievietes bērnu. Viņas sešgadīgais bērns redzēja, kā mamma tika izmesta, ja tika izmesta. Liku vīrietim palikt tajā stūrī," raidījumam pastāstīja mājas iedzīvotājs Andris.

Kaimiņi stāsta, ka bojāgājusī bijusi vientuļā mamma, kura dzīvojusi kopā ar savu pirmsskolas vecuma atvasi. Sieviete dzīvokli īrējusi, kaimiņi viņu nepazina. Kaimiņi stāsta, ka bojāgājusī bijusi vientuļā mamma, kura dzīvojusi kopā ar savu pirmsskolas vecuma atvasi. Sieviete dzīvokli īrējusi, kaimiņi viņu nepazina, ziņo "Bez Tabu"

Kā vēsta policija, aizturēti1992. un 1993. gadā dzimušus Indijas pilsoņus. Noskaidrots, ka bojāgājusī ir pazinusi vienu no aizdomās turētajiem vīriešiem. Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta - par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

Šobrīd aizturētajiem ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas