Atpakaļ uz nra.lv

Britam nepiedienīgās izdarības Vecrīgā izmaksā 250 eiro

Portāls nra.lv, Lelde Veinberga 7.maijs 2018, 19:21
 
Rīgas pašvladības policija
6. maijā neilgi pirms pulksten 20.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanīja kādu vīrieti Līvu laukumā, kurš izģērbjas, atstājot kājās vien zeķes.

Kunga izdarībās bija spiesti noraudzīties vairāki garāmgājēji. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Kārtības sargi, sekojot pilsētas videonovērošanas centra darbinieku norādēm, atrada aprakstam atbilstošu kungu. Pārkāpējs jau bija paspējis uzvilkt kreklu un apakšbikses. Likumsargi vīrieti apturēja un aicināja doties uz policijas operatīvo transportlīdzekli.

Datu pārbaudes laikā noskaidrots, ka pārkāpējs ir Lielbritānijas pilsonis. Līdzās pārkāpējam bija arī vairāki viņa biedri. Briti skaidroja, ka viņu interesēs nav bijis kādu no vecpilsētas apmeklētājiem aizskart un notikušais esot bijis tikai joks.

Pārkāpējs nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laikā noskaidrots, ka viņš ir 2,77 promiļu reibumā.

Izvērtējot pārkāpēja veiktās darbības, sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 250 eiro apmērā. Vīrietis sodu ar bankas karti samaksāja uz vietas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas