Atpakaļ uz nra.lv

Traģiska avārija Anglijā: Sadursmes brīdī četri cilvēki izmesti no automašīnas

Portāls nra.lv 17.decembris 2017, 13:04
 
twitter.com/ Birmingham Updates
Agrā svētdienas rītā Birmingemā, Anglijā notikusi sešu auto sadursme, kurā dzīvību zaudējuši seši cilvēki.

"The Independent" vēsta, ka trieciena rezultātā no automašīnas izmesti četri cilvēki. Trīs no viņiem miruši negadījuma vietā. Neilgi pēc traģiskās avārijas notikuma vietā ieradušās piecas mediķu brigādes, ugunsdzēsēji, kā arī glābēju helikopters, ar kura palīdzību slimnīcā nogādāti vissmagāk cietušie.

Bojāgājušie bijuši trīs dažādu automašīnu pasažieri. "Pirmajā automašīnā atradās vīrietis un sieviete, kuri brīnumainā kārtā pēc sadursmes tikuši cauri sveikā vien ar nelieliem ievainojumiem. Abi nogādāti slimnīcā tālākai izmeklējumu veikšanai," norāda glābēji.

"Otrajā automašīnā atradās vadītājs, kurš gājis bojā negadījuma vietā. Tāpat sadursmē dzīvību zaudējusi viena šīs automašīnas pasažiere. Otrs pasažieris ar ļoti smagām traumām nogādāts slimnīcā, tomēr arī viņa dzīvību nav izdevies glābt. Trešajā automašīnā atradušies četri vīrieši, kuri triecina rezultātā izmesti no auto. Trīs no viņiem gājuši bojā, viens kritiskā stāvoklī šobrīd atrodas slimnīcā un cīnās par dzīvību," informē mediķi.

Pārējo trīs automašīnu pasažieriem konstatētas vien nelielas traumas.

Mediķi, kuri strādājuši notikuma vietā norāda, ka situācija traģēdijas vietā bijusi saspringta un sarežģīta. Šobrīd tiek skaidrots, kas izraisīja traģisko negadījumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas