Atpakaļ uz nra.lv

Ogrē garīgi slims vīrietis nāves bailēs tur savus kaimiņus

Portāls nra.lv 1.decembris 2017, 14:31
 
Ekrānšāviņš/Raidījums "Degpunktā"
Kāda vīrieša uzvedība Ogrē kaimiņus novedusi līdz izmisumam un reālām bailēm par savu un apkārtējo dzīvībām. Viņa iedomas par mistisku radiāciju citos dzīvokļos liek darīt visu iespējamo, lai mitekļus iznīcinātu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ogrē, Rīgas ielā 6, pirmā stāva kaimiņš trešdien atkal sarīkojis “izrādi”, kas apstiprina bīstamību uzturēties viņa tuvumā. “Neatvēra durvis, sāka tās lauzt un viņš ņēma un aizdedzināja tur visu. Viņš tā var gāzi uzspridzināt, visu ko grib. Dzīvojam kā uz pulvera mucas,” saka Vanda, kura satraucas par mazbērniem.

Kāds no kaimiņiem izsaucis policiju, jo vīrietis savā dzīvoklī ārdījies. Bija nepieciešams piesaistīt ugunsdzēsēju palīdzību, lai atlauztu kunga dzīvokļa durvis, taču pēcāk, tā teikt, sākās glābēju ķircināšana. Trokšņotājs parādījās uz balkona un lūdza durvis neizsist, jo tūdaļ iznākšot ārā. Tomēr tā vietā viņš paņēma degšķidrumu, aplēja ar to savu dīvānu un pielaida tam uguni. Dzīvokli vīrietis pameta vien ar ugunsdzēsēju palīdzību, kuri viņu izcēla pa logu, vēsta raidījums.

“Ļoti baidos, ļoti. Vārdu nav kā es baidos. Cilvēks slims, es tā saprotu, ka viņam ir šizofrēnija. Nevar zināt, ko no viņa var sagaidīt. Ne tikai es, bet visi mēs,” saka cita kaimiņiene.

“Mēs ar viņu cīnījāmies jau tad, kad viņš nodarbojās ar pornogrāfiju. Tas vēl bija tad, kad mani bērni bija maziņi. Pēc tam cīnījāmies, kad viņš dzina kandžu. Šeit dzērāji bija un pēc tam narkomāni. Īsāk sakot, visu laiku cīnījāmies, bet neviens nekādus mērus nepieņēma,” stāsta Vanda.

Pagaidām 66 gadus vecais vīrietis ievietots psihoneiroloģiskajā slimnīcā. Tomēr ikviens šeit zina, ka tas nebūs uz ilgu laiku.

Avots: skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas