Atpakaļ uz nra.lv

Pļavniekos pazudusi sieviete, kura, iespējams, devusies uz mežu

Portāls nra.lv 21.novembris 2017, 21:36
 
bezvests.lv
65 gadus vecā rīdziniece Ludmila ZVEREVA pazuda 17. novembrī Pļavniekos. Pēc tuvinieku teiktā, piektdien, 2017. gada 17. novembrī ap plst. 20.00 viņa izgāja no mājām un devās nezināmā virzienā, vēsta bezvēsts.lv.

Līdzi pazudušajai bija dzīvokļa atslēgas - divas standarta atslēgas no balta metāla: viena apaļa, viena kvadrātveida, baltā plastmasas karabīnē ar zaļu fragmentu. Citas personīgās mantas - telefons, brilles, dokumenti un maks palikuši mājās.

Pēdējo reizi pazušanas dienā viņu redzēja meita, ap plkst.15.30. Pēdējā telefona saruna ar meitu bija ap plkst. 19.00. Pēdējo ziņu Ludmila nosūtīja meitai plkst.19:41 ar lūgumu pagaidām viņai nezvanīt, tā kā viņa dodas pastaigā. Sievietei ir problēmas ar orientāciju telpā.

Šajā dienā vairs nevienam citam no sava mobilā telefona nav zvanījusi. Iespējams, ka devusies uz mežu.

PAZĪMES: Augums 165 cm, svars 70-75 kg, vidējas miesasbūves. Kā bija ģērbusies, precīzi nav zināms, iespējams - melnās biksēs, melnos puszābakos, gaiši brūnā mētelī. Visiem, kam ir informācija, kura var palīdzēt pazudušās sievietes meklēšanā, lūdzam zvanīt pa tālruni 110 policijai vai BEZVESTS.LV pa tālruni 22 084 084.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas