Atpakaļ uz nra.lv

Kaimiņvalsts ''pedofilu medniekiem'' meitene no Latvijas atklāj, ka tēvs viņu gadiem izvaro

Portāls nra.lv 25.septembris 2017, 13:36
 
Ilustratīvs attēls
Krievijā darbojas par ''pedofilu ķērāju'' organizāciju dēvētā ''Zdaj pedofila''. Atklājies, ka nule kā tur sūdzējusies meitene no Latvijas.

Par to savā sociālā tīkla Facebook profilā informējusi Maskavā bāzētās organizācijas pārstāve Anna Ļevčenko. Ar Skype starpniecību viņai rakstījusi meitene, vārdā Arīna.

''Viņa uzrakstīja, ka četru gadu garumā viņu izvarojis tēvs. Šobrīd viņai ir 16 gadi. Teica, ka tas turpinās arī šobrīd, bet tagad vēl trakāk - kopā ar draugiem. Māte to zinot, bet viņai vienalga, jo mīl tēvu,'' raksta Ļevčenko. ''Mēs piedāvājām viņai palīdzību, pusotru stundu runājāmies, bet viņa pateica, ka nekas vairs nepalīdzēs, piedevām viņa jau ir sākusi. Ko sākusi? Mani pārņēma auksti sviedri. Sākās neskaidras runas un viņa pazuda.''

Pēc stundas no meitenes profila atkal kāds sācis rakstīt: ''Viņš teica, ka ir meitenes tēvs un sāka pieprasīt, ko tieši viņa paspējusi izstāstīt. Paziņoja, ka Arīna mēģinājusi izdarīt pašnāvību. Pāgrieza rīkli un sarijās tabletes. Teica, ka ātros vai citu palīdzību neizsauks, jo tā viņai arī vajagot, kucei.''

Jāatzīmē, ka to, ka tas viss noticis Latvijā, viņi uzzinājuši vien IP adreses izmeklēšanas rezultātā. Visa informācija jau drīz vien tika nodota organizācijām Latvijā un Ļevčenko izteica cerību, ka noskaidrosies kaut kas vairāk.

Trīs dienas vēlāk, Ļevčenko sniedza jaunu vēsti par Arīnu, aicinot visus nenodarboties ar pašdarbību, jo informācija nonākšot pie Latvijas policijas.

Jāatzīmē, ka sieviete arī publicēja ekrānšāviņus no sarakstes, lai apstiprinātu, ka tie nav viņas izdomājumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas