Atpakaļ uz nra.lv

No iereibušas kompānijas autobusa pieturā šķir 5 gadus vecu puisēnu

Portāls nra.lv 20.septembris 2017, 15:00
 
Rīgas pašvladības policija
19. septembrī īsi pirms pulksten 17.00 Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka Juglā vienā no sabiedriskā transporta pieturvietām atrodas vairākas personas reibumā ar mazu bērnu.

Ierodoties norādītajā adresē, sastapti divi vīrieši, sieviete ar zilu aci un aptuveni piecus gadus vecs zēns. Visi pieaugušie bija manāmā alkohola reibumā. Sieviete paskaidroja, ka ir zēna māte. Jautājot par alkohola lietošanu, viņa atzina, ka notikuma dienā izdzērusi puslitru degvīna. Bērna mātes izelpā konstatētas 2,88 promiles alkohola.

Māte apgalvoja, ka līdz viņas atžirgšanas brīdim par bērnu varētu parūpēties vecmāmiņa. Policisti aizbrauca uz viņas dzīvesvietu. Pie mājokļa durvīm saklausīta skaļa mūzika, savukārt dzīvoklī sastapta iereibusi vecmamma. Sieviete sākumā noliedza, ka lietojusi alkoholu, taču vēlāk tomēr atzina, ka ir dzērusi.

Ņemot vērā, ka neviens no radiniekiem nebija spējīgs par bērnu parūpēties pieņemts lēmums viņu šķirt no ģimenes un nogādāt krīzes centrā.

Attēlam ilustratīva nozīme/Tomas Urbelionis, F64 Photo Agency

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai, kā arī Rīgas bāriņtiesai izvērtēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas