Atpakaļ uz nra.lv

Autobusa pasažiera bagāžā atrod narkotikas

Portāls nra.lv 29.augusts 2017, 14:14
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
VID Muitas pārvaldes amatpersonas, veicot muitas kontroles pasākumus uz Latvijas robežas ar Krievijas Federāciju, novērsa 0,95 kg augu valsts izcelsmes maisījuma, kura sastāvā konstatētas narkotiskās vielas, kontrabandu.
Šī gada 24.augustā Grebņevas muitas kontroles punktā, veicot starptautiskā maršruta Sanktpēterburga-Marijampole autobusa pasažieru bagāžas kontroli, muitas amatpersonas sadarbībā ar Valsts robežsardzes darbiniekiem atklāja, ka kāds Tadžikistānas pilsonis savā mugursomā starp personīgajām mantām noslēpis arī iepakojumu ar tumši zaļas krāsas augu valsts izcelsmes vielu. Persona apgalvoja, ka polietilēna maisiņos esot iesaiņota košļājamā tabaka, tomēr, pārbaudot maisījumu ar narkotisko vielu eksprestestu, tajā tika konstatēta narkotisko vielu klātbūtne. Kopējais izņemtās vielas daudzums ir 0,95 kg.

Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Par konstatēto pārkāpumu saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 201.12 pantu uzsākta lietvedība administratīvā pārkāpuma lietā. Tadžikistānas pilsonis aizturēts un nodots VID Muitas policijas pārvaldes amatpersonām. Lietas materiāli nodoti VID Muitas policijas pārvaldei jautājuma lemšanai par kriminālprocesa uzsākšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:57

Jaunākās diskusijas