Atpakaļ uz nra.lv

Spraigi notikumi Vecmilgrāvī: Pie deniņiem pieliek ieroci un aplaupa

Portāls nra.lv 28.augusts 2017, 12:52
 
Valsts policija
Naktī no 26. uz 27. augustu 1989. gadā dzimusi sieviete pēc atpūtas kafejnīcā devusies mājās pa Stiebru ielu. Pēkšņi viņai no mugurpuses pienācis iepriekš pazīstams vīrietis un pie galvas pielicis priekšmetu, kas līdzinājies gāzes ierocim. Ar to piedraudot, vīrietis nolaupījis mobilo telefonu un aizbēdzis.

Par laimi, tuvumā bija izpalīdzīga aculieciniece, kura izsauca policiju. Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti sadarbībā ar kolēģiem no Patruļpolicijas pārvaldes uzsāka aizdomās turētā meklēšanu pa tuvāko apkārtni, pārbaudot Vecmīlgrāvja ielas, spēļu zāles un bārus.

Aptuveni stundas laikā pēc nozieguma vienā no spēļu zālēm tika pamanīts aprakstam atbilstošs piedzēries vīrietis. Policisti aizdomās turēto 1988. gadā dzimušo vīrieti aizturēja un nogādāja policijas iecirknī. Tur cietusī viņu atpazina kā laupītāju. Jāpiebilst, ka aizturētais jau iepriekš vairākas reizes sodīts par laupīšanām.

Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

Likumsargi noskaidroja, ka vīrietis nolaupīto telefonu ir iedevis trešajai personai, un to atguva.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta pirmās daļas - par laupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Šobrīd aizturētais vīrietis atrodas izolatorā un rīt, 29. augustā, tiks lemts par viņa apcietināšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas