Atpakaļ uz nra.lv

Policija Sarkandaugavā veikli notver lombarda apzadzēju

Portāls nra.lv 20.jūlijs 2017, 17:21
 
Valsts policija
8. jūlijā Valsts policijas Rīgas Ziemeļu iecirknī tika saņemta informācija par to, ka Sarkandaugavas un Vecmīlgrāvja rajonos veiktas zādzības no diviem lombardiem.

Ierodoties notikuma vietās, likumsargi noskaidroja, ka abos lombardos kāds vīrietis pārdevējiem vaicājis pēc dārgākā mobilā telefona kāds uz tobrīd tur atradies.

Vīrietis it kā vēlējies šo telefonu iegādāties. Saņemot mobilo telefonu rokās, vīrietis meties bēgt.

Pēc novērošanas kameru video ieraksta noskatīšanās, likumsargi noskaidroja, ka šajā datumā abos lombardos zādzības veikusi viena un tā pati persona. Video materiālos redzamais vīrietis tika atpazīts un nekavējoties tika uzsākti viņa meklēšanas darbi.

Sadarbībā ar Valsts policijas Kriminālpolicijas pārvaldi un Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldi tika noskaidrota aizdomās turamās personas atrašanās vieta.

Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

19.jūlijā aizdomās turamais tika atrasts un aizturēts Jelgavā. Diemžēl mobilie telefoni netika atgūti, jo aizturētais tos jau paspējis realizēt.

Turpmākajā darbā ar aizturēto, likumsargi noskaidroja, ka viņš Rīgā veicis vēl piecas analoģiskas zādzības. Jāpiemin, ka katra nozagtā telefona vērtība ir ap 300 līdz 400 eiro.

1988.gadā dzimušais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par zādzībām no dzīvokļiem un narkotisko vielu lietošanu un glabāšanu.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess par zādzību. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Pašlaik aizturētais atrodas izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas