Atpakaļ uz nra.lv

Tūristam atkailināšanās bārā Vecrīgā izmaksā 300 eiro

Portāls nra.lv 26.jūnijs 2017, 20:52
 
Rīgas pašvladības policija
25.jūnijā neilgi pirms pulksten 22.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanīja, ka Mārstaļu ielā notiek kautiņš. Uz notikuma vietu nekavējoties nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, kautiņā iesaistītās personas bija jau izklīdušas. Turpat sastapti vairāki notikušā aculiecinieki, kuri paskaidroja, ka netālu esošā bāra apsardzes darbinieki kādu personu pirms brīža aizturējuši un ieveduši izlaides vietas telpās.

Policisti devās uz apsardzes posteni, kur noskaidrots, ka viens no bāra apmeklētājiem tualetes koplietošanas telpā atkailinājis savus dzimumorgānus un mēģinājis demonstratīvi pašapmierināties. Citi bāra apmeklētāji vērsušies pie apsardzes darbiniekiem, kuri izlaidīgajam tūristam aizrādījuši. Vīrietis uz aizrādījumiem reaģējis agresīvi un izcēlies kautiņš. Vīrietis aizturēts līdz policistu ierašanās brīdim.

No apsarga pieņemta liecība. Pats vaininieks kategoriski noliedza, ka būtu atkailinājies. Pārrunu laikā noskaidrots, ka vīrietis ir tūrists no Vācijas. Manāmi iereibušais kungs savus datus nespēja nosaukt. Arī personu apliecinošu dokumentu viņam līdzi nebija.

facebook.com/Rīgas pašvaldības policija

Policisti, lai noskaidrotu precīzus vīrieša datus, ar pārkāpēju devās līdz viņa norādītajai viesnīcai, taču iereibušais kungs divas reizes norādīja nepareizo viesnīcu. Ņemot vērā, ka vīrietis nevēlējās sadarboties, viņš nogādāts Valsts policijas iecirknī, kur sadarbojoties ar VP Starptautiskās sadarbības biroju, noskaidrota vīrieša identitāte.

Pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods - 300 eiro apmērā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:50

Jaunākās diskusijas