Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

TOP 7 draudzīgi galamērķi ģimenes ceļojumiem kaimiņvalstīs

© pixabay.com

Tiklīdz uznāk vēlme atpūsties no darbiem un nodoties atpūtai, saprotat, ka izvēli padara grūtāku galamērķu un nodarbju plašais klāsts. Ekstremālais tūrisms, atpūtas tūrisms, ceļojumi pa sarežģītiem tūrisma maršrutiem - kādus galamērķus un nodarbes izvēlēties ceļojot kopā ar ģimeni? Ceļojumu organizatori atgādina, ka plānojot ģimenes ceļojumu, iespējams ne tikai daudz ko ieraudzīt, bet arī lieliski pavadīt laiku pat ietaupot naudu.

Tallinas leļļu muzejs

Šajā Tallinas muzejā iespējams aplūkot ievērojamu leļļu kolekciju, kas ievākta no visas plašās pasaules. Eksponāti - ne tikai greznumlieta. Tos iespējams arī redzēt leļļu izrāžu laikā, kas šeit notiek patiešām bieži. Bērni ne tikai var aplūkot šīs lelles, ar tām iespējams arī spēlēties, pateicoties mūsdienu tehnoloģijām. Muzejs ir patiesi inovatīvs, jo ar tehnoloģiju palīdzību, izmantojot interaktīvos ekrānus, lelles var "atgriezt” dzīvē.

Šeit sastopamās lelles ir nākušas no dažādām pasakām, redzēsiet dažādus video no vēsturiskām leļļu teātra izrādēm. Šausmu filmu personāži, tādi kā slavenā Anabella atrodas muzeja pagrabā, kura iekārtojums tikai pastiprina šo leļļu iespaidu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā