Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

VAKARA ZIŅAS: Ceļojumu horoskops. Uzzini, kurp doties saskaņā ar savu horoskopa zīmi

© Scanpix

No Puketas salas līdz Sočiem, no Londonas līdz Antaljai ar pieturvietu Kubā vai Japānā... Zvaigznes ir pašas sastādījušas jums maršruta kartes tuvākajam atvaļinājumam – ideālos galamērķus saskaņā ar astroloģiskām shēmām un zodiaka zīmju noteiktām personību rakstura iezīmēm. Kārtojiet ceļasomu un izbaudiet ceļojumu! Vienmēr būs patīkami un ērti atrasties tajā valstī, kuru jums ir izvēlējusies personiskā horoskopa zīme, uzskata žurnāla «Elle» pieaicinātie astrologi. »Vakara Ziņas« piedāvā ieskatu speciāli horoskopa zīmēm sastādītajā atvaļinājuma laika horoskopā.

Auna zīmes pārstāvji ir vieni no visjautrākajiem bezrūpīga atvaļinājuma ceļabiedriem. Dāsns, radošs un runātīgs. Pavadīt atvaļinājumu viņa kompānijā ir tīrā bauda. Ja plānojat atvaļinājumu līdz jūnija beigām, izvēlēties tādas kosmopolītiskas pilsētas kā Amsterdama, Londona vai Barselona. Savukārt 2016. gada otro pusi labāk veltīt maksimālai relaksācijai un pārlādēt iekšējās enerģijas baterijas kādā attālākā dabas nostūrī. Neraugoties uz vecumu un ģimenes stāvokli, zvaigznes Auniem sola iespējamu fantastisku ceļojumu uz Ivisu - salu, kas pilna ar pārsteigumiem, tāpat kā paši Auni. Rīts ir ideāls laiks, lai to pavadītu, pastaigājoties pa brīnumainām pludmalēm un baudītu paradīzei līdzīgo skaistumu, bet vakarā līdz pat rītausmai nodotos izklaides un izpriecu dzīvei.

Vērsis ir enerģiska un drosmīga zīme, vienmēr gatavs piedzīvojumiem un jauniem atklājumiem. Viņam gan jāatceras par komfortu, pretējā gadījumā atvaļinājuma laiks var tikt neglābjami sabojāts. 2016. gadā zvaigznes Vēršiem norāda doties tālos klejojumos, uz mazpazīstamākām vietām, otrajā pusgadā savukārt labi būs Francijas dienvidos vai Spānijā (sevišķi Katalonijā vai Valensijā). Karstākais punkts šogad Vērša zodiaka zīmē dzimušajiem varētu būt Azerbaidžānas galvaspilsēta Baku, kurp vajadzētu doties septembrī vai oktobrī. Pastaiga pa vecpilsētu, kura iekļauta UNESCO aizsargājamo pilsētu sarakstā, un Nacionālās filharmonijas apmeklējums Vērsim sagādās patīkamus pārsteiguma momentus.

Parasti Dvīņu zodiaka zīmē dzimušie visai precīzi zina, kur un kā grib pavadīt brīvlaiku, un viegli izvēlas sava kārtējā ceļojuma galamērķi. Taču šogad ar mērķa izvēli varētu rasties apjukums un būs nepieciešams pieredzējušu ceļotāju padoms. Ja domājat atvaļinājumu pavadīt lielākā kompānijā, jāizvēlas vietas ar attiecīgu enerģētiku - Maiami, Lasvegasa, Šanhaja vai Bangkoka, kur garlaicīgi vienkārši nevar būt. Ja vēlaties pavadīt laiku divatā, jālūkojas pretējā virzienā: Marrākeša, Budapešta vai Lisabona. Šogad Taškentas pilsēta, izrādās, Dvīņiem ir spēka avota vieta.

Vēža zodiaka zīmē dzimušie ir iemītu taciņu piekritēji. Viņiem patīk droša un rekomendēta atpūta, un tiem jau iepriekš ir jābūt 100% pārliecinātiem, ka izvēlētais ceļojuma galamērķis tos nepievils. Vēl viena Vēžiem raksturīga īpašība ir tā, ka viņi mīl piesātinātus, bet īsus ceļojumus. Tas tāpēc, ka Vēža horoskopa pārstāvji ir labi zināmi mājās sēdētāji un kategoriski atsakās pamest savu mājokli uz ilgāku laiku. Iecienīto galamērķu vidū ir nelielas dabas piesātinātas pilsētas, vēlams, ūdeņu tuvumā - jūra, ezers vai upe. Vietas, uz kurām raudzīties - Vīne vai Venēcija. Septembris šogad emocionāli varētu būt bagātīgākais laika periods, un enerģētiski uzlādēs tādas pilsētas kā Soči vai Sanktpēterburga.

Kad ikdienas pārņemtās Lauvas sāk rāpot teju pa sienām, labākais izlādēšanās veids allaž ir steidzīga čemodānu krāmēšana. Tajā mirklī zvēru karali apturēt nav iespējams! Šogad Lauvām ir ieteicams piestrādāt pie savu ambiciozāko projektu realizācijas un, kad izdomātais mērķis ir sasniegts, spēt gūt no tā maksimālu relaksāciju un baudu. Turklāt šogad Lauvas to ir pelnījušas vairāk nekā citas reizes un citi. Lauvām ir ieteicams pacīnīties par vairākām atvaļinājuma dienām, lai tās varētu apmeklēt savas dzīves eksotiskākās vietas - Jamaiku, Kambodžu un Jaunzēlandi. Ja nav praktisku iespēju realizēt šo plānu, Lauvām jāmeklē krāsainas alternatīvas tuvākā kontinenta apkaimē - Kanāriju salas vai greznā Šveice.

Jaunavu iecienītākais atvaļinājumu veids ir izpētes ceļojumi. Šogad Jaunavas it īpaši izjūt vēlmi sasniegt jaunus mērķus un izzināt alternatīvus dzīves apstākļu maiņas variantus. Iespējams, nolemsiet ceļot vienatnē, lai beidzot salīgtu mieru ar sevi un apkārtējo sabiedrību. Tā būs vērtīga pieredze, un, kā vēsta zvaigznes, ceļojumā iepazīsiet cilvēkus, kuri kardināli var izmainīt jūsu dzīvi. Šādam izlaušanās plānam obligāti nav jāizvēlas ekstremāli vai eksotiski maršruti. Vienatnē ar sevi pavadīts laiks būs lielisks Parīzē, Hamburgā, Madridē vai Rodas salā Grieķijā.

Ziņkārīgie, pacietīgie, optimistiskie, mierīgie un reizē mainīgie Svari ir ideāli tālu ceļojumu biedri. Šīs zīmes pārstāvji gada pirmo daļu ir bijuši aizņemti ar ģimenes un darba lietām, bet vasarā zvaigznes veiksmīgi izkārtosies tā, lai Svaru zīmes pārstāvji nopelnītu ilgāku atpūtas brīdi. Astrologi iesaka tiem izvēlēties Vidusjūras salas, piemēram, Itālijas Sardīniju, bet, ja galvā iešāvies plāns aizbēgt no rūpēm un raizēm, jādodas uz Japānu, Brazīliju vai Argentīnu.

Nosaukums «pasaules pilsonis» vislabāk piestāv tieši Skorpiona zīmes pārstāvjiem. Jebkurā pasaules punktā viņi jūtas kā mājās un perfekti piemērojas jebkurai situācijai un apstākļiem. Parasti viņi var runāt un sazināties vairākās valodās, kas tikai paplašina komforta zonu un robežas. Galvenais ceļojuma laikā gūt kādu kultūras pieredzi. Skorpionus valdzina mistiskas un noslēpumainas vietas un objekti, piemēram, Petra Jordānijā, Sahāras tuksnesis Marokā vai senā Izraēla.

No vienas puses, Strēlniekus vienmēr ir valdzinājusi greznība un dzīves svētku svinēšanas pieredze; no otras - dabiski iedzimta ir kāre pēc piedzīvojumiem. Strēlnieka zīmes pārstāvjiem vajag izvēlēties virzienu, kas apvienotu šīs vajadzības un vēlmes. Ideāls ceļojums tiem būtu, dodoties pāri okeānam uz Amerikas Savienotajām Valstīm, mērojot ceļu no Kalifornijas līdz Ņujorkai. Amerikas rietumus un vidusdaļu atstājiet citai reizei. Zvaigznes iesaka ceļojuma maršrutā iekļaut tādas pilsētas kā Sanfrancisko, Losandželosa, Lasvegasa, Dalasa un Ņūorleāna.

Mežāzis dievina pavadīt pēc iespējas vairāk laika brīvā dabā un svaigā gaisā, lielās teritorijās. Ja ceļojat kompānijā vai divatā, vienmēr ieņemat līdera - vadītāja lomu, rūpīgi plānojat ceļojumu, laikus parūpējaties par vietu rezervāciju, vietu apmeklēšanu un izvēlaties transportu. Tomēr vasaras sezonā zvaigznes iesaka nomierināties un atdot šos, jūsuprāt, nozīmīgos pienākumus citu rokās un lūkoties austrumu zemju virzienā. Tur noteikti atradīsies kaut kas jums interesants - Indonēzija, Japāna un, protams, Kanāda, valsts, kurā jums dzīves laikā noteikti ir jānonāk.

Ūdensvīriem pat visīsākais ceļojums ir iespēja iegūt un iepazīt jaunas un interesantas personības vai paziņas. Šis gads nav izņēmums. Ūdensvīra zodiaka zīmē dzimušie ir lieliski partneri korporatīvajos izbraucienos. Vasaras periodā un gada nogalē zīmes pārstāvjus gaida vairāki komandējumi. Līdzīgi kā personiskajās un seksuālajās attiecībās, Ūdensvīrus valdzina spilgta harisma un izteikta individualitāte. Atpūtai noderēs tādas pilsētas kā Berlīne, Amsterdama vai Londona, bet eksistenciālam braucienam derēs Abū Dabī, Dubaija, Šanhaja vai Sidneja.

Zivju zodiaka zīmē dzimušos raksturo poētisks raksturs un pastāvīgas eksistenciālas pārdomas par dzīvi, tāpēc viņi nav labākie ceļojuma plānošanas biedri. Disciplinēti un uzmanīgi - viņi ceļo tikai vienatnē, kad vairs nav neviena, uz ko paļauties. Labam atvaļinājumam Zivju horoskopa pārstāvjiem ir nepieciešama pareiza gaisotne un vide, garšīgi ēdieni un maksimāli draudzīga sabiedrība. Katrs tuvāks vai tālāks brauciens šīs zīmes pārstāvjiem ir galvenais iedvesmas avots. Viņi mīl vietas, kur var ienirt vēstures pieredzes atklāšanā, un kā zivs ūdenī, protams, jūtas pie ūdens, piemēram, Vidusjūrā. Zivīm ir reizi dzīvē jāpaviesojas Kadisā, Sicīlijā, Atēnās, Budapeštā, Krakovā vai Sarajevā.