Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Aleksandrs Vasiļjevs jaunā ampluā

© publicitates

Slavenais modes vēsturnieks Aleksandrs Vasiļjevs prezentē Rīgas publikai vēl neiepazītu savas personības šķautni. Šovā ar teātra elementiem „Modes alķīmija”, kas norisināsies 30.augustā koncertzālē „Rīga”, viņš pārtaps vairākos tēlos. Dramatiskā teātra aktieris, burvis, mistiķis, lektors un, protams, sieviešu siržu iekarotājs – visās šajās lomās varēsim redzēt Vasiļjevu. Gaidāmi vēl citi pārsteigumi, kas pagaidām tiek turēti noslēpumā. Bet jau tagad zināms, ka iestudējums pārsteigs ar inovatīvo scenogrāfiju, negaidītu notikumu pavērsienu, aizraujošiem dialogiem un skatītāju iesaistīšanos.

 

 

Pats Aleksandrs Vasiļjevs par gaidāmo izrādi saka: „Modes alķīmija ir jauns etaps, es pat gribētu teikt izaicinājums, manā radošajā darbībā. Ļoti priecājos, ka manā saspringtajā ikdienas grafikā radās iespēja jaunu ideju realizācijai. Man uzreiz iepatikās šis projekts, kurā mani piedalīties uzaicināja lietuviešu producenti un režisori. Tas būs iespaidīgs šovs, īsti svētki, kur meistarīgi apvienota mode, deja, teātris un erotika.”

Tāpat skatītāji izrādes laikā uzzinās par modes maģisko ietekmi uz cilvēku, jaunākas 2015.-2016.gada rudens – ziemas modes tendences, kā arī atklās slavenu alķīmiķu noslēpumus. Vakara programmu bagātinās latviešu un lietuviešu dizaineru sieviešu un vīriešu apģērbu skates, ko sarūpējuši Lietuvas vadošā brenda „Eiva” dizainere Svetlana Kairova un viņas tautieši Seržs Ganbžumjans, Ingrida Žitkuviene, lietuviešu kāzu apģērbu brends „InžI”, Natālija Martinavičiene, brends „Natali de Lyrik” un daudzi citi.