Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Latviešu tūrists brīdina: nebrauciet uz Lietuvas “gaisa takām”!

© trawelnews.com

Pavisam nesen Lietuvā tika atklāts unikāls tūrisma objekts, kas piesaista simtiem interesentu arī no Latvijas. Tā ir pastaigu taka virs koku galotnēm Anīkščos (Anykščiai). Taka ir 300 metrus gara un 21 metrus augsta. Apmeklētāji var uzkāpt 36 metrus augstajā skatu tornī un baudīt pasakainas meža ainavas.

Tiesa, tā kā skaistais apskates objekts atklāts pavisam nesen, tad šo vietu vēlas apmeklēt gan lietuvieši, gan latvieši, gan citu kaimiņvalstu tūristi, veidojot milzīgas rindas.

Tūrists no Latvijas Ronalds Pambakers sociālajā tīklā facebook norāda: “Tautieši! Nebraucat šogad, nebraucat ar bērniem, īpaši ratos! Stāvvietu nav- jāiet 2km no šosejas, 2h rindā pret kalnu, kur ratiņi jānes (lietuvieši paši nav redzējuši, tāpēc lielas rindas), lifts no torņa uz leju nestrādā (jānes lejā vai jāiet atpakaļ, tad pa mežu ārā uz šoseju, jo pret straumi nonest ratus gandrīz neiespējami), arī dabas skati varēja būt skaistāka (LV ir skaistāka). Vienīgais pozitīvais ir cena- 1 Eur par tiem 300m. Pie mums būtu dārgāk, bet gan jau civilizētāk. Varbūt nākošgad apmeklētāju būs mazāk, varbūt stāvvietas būs uzbūvētas un vairāk tirgotavas, kur +30 grādos nopirkt ūdeni. “