Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Pasākumi

Iluzionisti Pecolli aicina uz Starptautiskajām iluzionistu cīņām

© No Daces PECOLLI personīgā arhīva

Pēc veiksmīgām vasaras viesizrādēm Alžīrijas operas namā un pirms došanās otrajā izrāžu tūrē uz Ameriku pasaulē pazīstamie iluzionisti Dace un Enriko Pecolli aicina Latvijas skatītājus uz unikālu pasākumu – Starptautiskajām iluzionistu cīņām Olybet MagicMania, kas piektdien no pulksten 19.30 notiks Olympic Voodoo Casino (viesnīcā Radisson Blu Latvija Elizabetes ielā 55).

Šogad pasaules labāko burvju cīņās, ko Dace un Enriko Pecolli rīko jau trešo gadu, piedalīsies 10 dalībnieki no septiņām pasaules valstīm. Viņi sacentīsies divās kategorijās: skatuves un tuvplāna trikos. «Esam veikuši rūpīgu atlasi, lai atvestu uz Latviju vienus no talantīgākajiem un oriģinālākajiem pasaules iluzionistiem, un konkursa noskaņa solās būt jautrības un negaidītu pārsteigumu piesātināta,» saka Dace Pecolli, atklājot, ka uzvarētāji katrā kategorijā balvā saņems 1500 eiro lielu naudas balvu savai tālākajai profesionālajai izaugsmei, bet otrās vietas ieguvēji - 500 eiro.

No Šveices ar maģiski šokējošajiem priekšnesumiem ieradīsies iluzionisma zvaigzne Rafaels (Rafael), kurš ir viens no jautrākajiem un pārsteidzošākajiem pasaules iluzionistiem. Viņš regulāri uzstājas Lasvegasā, kā arī daudzos prestižos pasākumos pasaulē.

Vjačeslavs Cimoks no Ukrainas iemācīs, kā kļūt bagātam ātri, jautri un efektīvi. Viņa tēvs bija Krievijas specdienestu aģents, un mazajam Vjačeslavam, domājot par nākotnes profesiju, bija divas iespējas: vai glabāt specdienesta noslēpumus, vai sekot savam aicinājumam un glabāt burvju triku noslēpumus. Viņš izvēlējās otro.

Iluzionists no Zviedrijas Hakans Bergs (Hakan Berg) smīdinās burtiski līdz asarām.

Alekss de Bastiani (Alex De Bastiani) no Itālijas kļūs par Austrumu sultānu, lai nodemonstrētu maģiskās lampas brīnumus. Noslēpumainos bungu ritmos viņš aizvedīs skatītājus uz Tālajiem Austrumiem, kur dzīvo faķīri, žonglieri, burvji un zobenu rijēji.

Jaunais un harismātiskais Luka Merkatelli (Luca Mercatelli) no Itālijas strādās īpašās maģiskās gaismās ar luminiscējošām ilūzijām. Viņa dzīves moto ir: galvenais, lai nav garlaicīgi! Un viņa uzstāšanās laikā garlaicīgi patiešām nebūs.

Iluzionistam Zio Potteram (Zio Potter) no Itālijas pazudīs kāda ķermeņa daļa...

Antonio Polli ir Itālijā spēcīgākais «monētu monstrs», kurš uzvarējis labākajos iluzionisma festivālos pasaulē. Savos šovos viņš izmanto tikai paša izgudrotus triku tehnikas paņēmienus, tāpēc viss ir īsts. Viņa brīnumi ir elpu aizraujoša ilūzija, kas tiek radīta ar satriecošas roku veiklības palīdzību.

Vai esat kādreiz satikuši kāršu haizivi? Ēriks Nordvals (Eriks Nordvall) no Zviedrijas sagatavojis dinamisku pokeršovu ar atraktīviem kāršu manipulācijas jauninājumiem.

Vai zinājāt, ka Harijam Poteram rados ir noslēpumainais Tēvocis Poters no Itālijas - Nikolini Aldo (Nicolini Aldo)? Tieši no viņa Harijs mantojis savas burvja spējas...

Polijas iluzionists Šimons Maciaks (Szymon Maciak) jūs aizvedīs gandrīz reālā ceļojumā apkārt pasaulei - atbilstoši katrai apciemotajai valstij mainīsies personāži, noskaņa un brīnumi. Viņš pats uz skatuves ceļo jau 20 gadu.

«Bez burvju priekšnesumiem būs arī atrakcija ar cilvēkēdāju puķi, kurā Olybet MagicMania apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja pārbaudīt savu drosmi. Transformācijas meistars Vadim Jazz pārtaps par Tīnu Tērneri un Laizu Minelli, jautri parodējot leģendārās skatuves zvaigznes. Pasākumā lidos galvas, uzbursies desas, parādīsies džins no burvju lampas, dejos luminiscējošas bumbiņas un būs daudz kas cits pārsteidzošs,» sola Dace Pecolli, uzsverot, ka ieeja pasākumā ir bez maksas, bet - no 18 gadiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.