Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt P.S.Kultūra \ Grāmatu apskats

Ceļojumu sērijā Aiz apvāršņa iznākusi jau otrā Lindas Riņķes grāmata „Paradīzē”

© Publicitātes foto

Apgāds „Jumava” ceļojumu sērijā „Aiz apvāršņa” laidis klajā jau otro jaunās autores Lindas Riņķes grāmatu — „Paradīzē”.

Pirmā grāmatā stāsta par divu jaunu cilvēku uzdrīkstēšanos atstāt mājas, draugus un visu ierasto, lai dotos ceļā, kas aizved viņus līdz pat Nordkapam — tālākajam sauszemes punktam Ziemeļos — un līkločiem izved cauri Eiropai.

„„Paradīzē”, mana otrā ceļojumu grāmatā, ir par dienām un nedienām Jaunzēlandē, par tās burvīgo dabu un unikālo dzīvesveidu, ko iepazinām Vaihekes salā, kā arī par to, kā tomēr šķīrās mans un Janča ceļš — viņš pirmais šķērsoja ASV, atgriezās mājās un pārliecinājās par to, ka pasaule ir apaļa. Šeit varat lasīt arī par maniem ceļojumiem Samoa, Kalifornijā, paciemošanos mājās un atgriešanos Turcijā, par negaidīto vienas dienas vizīti Ķīnā, manu lēmumu atgriezties Jaunzēlandē un palikt tur uz vismaz vēl vienu gadu, lai turpinātu ķert savus sapņus. Visvairāk grāmatā ir atspoguļots mans ceļš uz sekošanu savai sirdsbalsij, ļaušanos dabai un notikumiem. Ceļš uz sapņu piepildīšanu, neatteikšanos no meklējumiem un ideālā darba atrašanu. Tikpat atklāti un patiesi kā pirmajā grāmatā.”

Grāmatas atvēršana plānota 11. augustā radošās pašizaugsmes centrā SPIIKIIZII K. Valdemāra ielā 17A, kur būs iespēja iegādāties grāmatu par īpaši izdevīgu cenu.