Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ar koncertu Rīgā piestās beļģu niknie ”Evil Invaders”

© Publicitātes foto

Šomēnes koncertturnejā pa Austrumeiropu, Krieviju un Somiju devusies beļģu “speed & thrash metal” apvienība “Evil Invaders”, un viens no viņu koncertiem būs arī Rīgā – pirmdien, 16. aprīlī, klubā “Melnā piektdiena”.

Šā gada sākumā četru cilvēku apvienība “Evil Invaders” atgriezās no sekmīgas koncertturnejas pa Centrāleiropu, iesildot zviedru smagmetāla blici „Grand Magus” un atrādot savu jaunāko disku „Feed Me Violence”. Mūsu reģionā beļģi pabija 2016. gada beigās, un tagad atkal ar koncertiem atgriežas Somijā, Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Latvijā un Lietuvā. “Atkal uzplēsīsim Austrumeiropu, Krieviju un Somiju. Mūsu pirmais trieciens bija nāvējošs, bet šoreiz mēs sarausim visus gabalos. Velkat savas pakaļas uz koncertu un sabarojat mani ar naidu!” kā slikts un pļāpīgs bokseris pirms šīs tūres savus fanus uzrunāja grupas vokālists un ģitārists Džo.

Evil Invaders” izveidoti pirms desmit gadiem, taču debijas albumu “Pulses Of Pleasure” bija spējīgi izdot tikai 2015. gadā. Ar nelielu pauzīti klajā nāca arī EP “In For The Kill”, tomēr pats labākais ir viņu jaunais ieraksts “Feed Me Violence”. Meklējot līdziniekus, tuvākās asociācijas rodas ar tādām grupām kā “Exciter”, “Razor”, “Kreator”, “Exodus” un “Slayer”. Jāpiebilst, ka Rīgas koncertā šos beļģus iesildīs somu grupas ”Ceaseless Torment” un ”Maniac Abductor”, kā arī pašmāju ”Rebel Riot” un ”Dehead”.