Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

DIGiTop100 šovs: 1000 ekrāni, populāri Latvijas un ārzemju mūziķi, nakts ballīte

© publicitātes

27. janvārī Olimpiskajā centrā "Ventspils" norisināsies pirmais, ikgadējais mūzikas straumēšanas topa DIGiTop100 lielkoncerts, kur uz vienas skatuves tikties Latvijā atzīti un mīlēti mākslinieki, kā arī viesi no Krievijas, Ukrainas un Somijas!

DIGiTop100 ir objektīvākais mūzikas tops Latvijā, kā nekā to veido paši valsts iedzīvotāji, klausoties savas mīļākās dziesmas un izpildītājus dažādās mūzikas straumēšanas platformās. Uz skatuves, kura sastāvēs no gandrīz 1000 ekrānu moduļiem un radīs sajūtu, ka atrodies kādas populāras zvaigznes videoklipā, uzstāsies: daudzi pašmāju un arī ārvalstu viesi.

Liels pārsteigums mūzikas mīļiem būs dažādu ārzemju viesu priekšnesumi, uz skatuves kāps Ukrainas eksportgrupa grupa ESTRADARADA, kuras hīts "Vitjam jāiziet" ir aplūkots teju 40 miljons reizes, tai skaitā tā pabijusi arī Latvijas skatītāko dziesmu listē! Analizējot Youtube datus, videoklips ir viens no populārākajiem video, kas 2017.gadā skatīts Latvijas teritorijā!

Uzreiz pēc grandiozā DIGiTop100 šova Olimpiskā centra "Ventspils" telpās norisināsies afterparty, kur populāru dīdžeju spēlēto hītu pavadībā varēs kustināt gurnus līdz pat četriem rītā!

Īpašajā ballītē par deju ritmiem parūpēsies viens no Maskavas galvenajiem ballīšu karaļiem DJ FEDOR FOMIN, kā arī Latvijas house mūzikas pazinēji DJ KAREN BARSEGHIAN un DJ Electricano.

Nevar nepieminēt, ka nakts burziņa laikā ballētājus sagaidīs īpašs pārsteigums no grupas ESTRADARADA solista Aleksandra Himčuka!