Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pasaulslavenais Scooter koncertēs “Arēnā Rīga”; laimē 2 biļetes!

© publicitātes

Piecdesmit gadu – šovbiznesa varonim tas ir daudz vai maz? Kopš 1993. gada vācu grupas Scooter līderis Hanss Pēters Gērdess (Hans Peter Geerdes, plašāk pazīstams kā H.P. Baxxter) izskatās tā, it kā laiks viņam būtu apstājies. Bez šaubām, arī viņam nav izdevies novērst dažu labu grumbu, arī matu uzturēšanai līmenī pagaidām vēl pietiek ar regulāru friziera apmeklēšanu.

Tomēr skatoties fotoattēlos liekas, ka pēdējo divdesmit gadu laikā vaibsti mainījušies minimāli - droši vien maz būs tādu, kas uzminēs, ka vācu tehno pionierim, kurš no skatuves saviem klausītājiem joprojām raida augsta sprieguma enerģiju, jau apritējuši 53 gadi.

Grupa Scooter ir radusies 1993. gadā Vācijas lielākajā ostas pilsētā Hamburgā, un savas spožās karjeras laikā Scooter puiši savus ierakstus ir pārdevuši vairāk nekā 14 miljonos eksemplāru, nopelnījuši 80 zelta un platīna diskus. 25 gados grupa ir organizējuši vairāk nekā 1000 grandiozu koncertu visā pasaulē un patlaban ir visu laiku veiksmīgākā Vācijas grupa.

Tagad Scooter ver jaunu lappusi savā vēsturē! Savu 25 gadu jubileju Scooter sagaida, dodoties pasaules tūrē “Wild&Wicked - lielākajā un iepaidīgākajā koncertturnejā grupas ceturtdaļgadsimtu ilgajā pastāvēšanas vēsturē. Kā vienu no jubilejas svinēšanas pieturvietām Scooter izvēlējies Latviju - 25. novembrī grupa savus fanus gaidīs “Arēnā Rīga”.

Rīgā Scooter izpildīs savus populārākos hitus, kas radīti un iemīļoti 25 gadu garumā: sākot ar “Move Your Ass“ un “Back In The U.K.”, caur “No Fate“ un “Fire“, “Let Me Be Your Valentine” un “How much is the fish", “I‘m Raving“ un “Call Me Mañana“, līdz “Nessaja“, “Maria“, “J‘adore Hardcore“, “Ti Sento”... Šodien nav prāta darbs censties nosaukt visas Scooter dziesmas, ko iemīļojuši cilvēki visur, kur Scooter mūzika ir skanējusi koncertos vai deju zālē, automašīnā, kafejnīcā...

publicitātes

Jubilejas koncerti precīzi atbilst nosaukumam “Wild&Wicked” (mežonīgs un grēcīgs) - klausītājiem tiek piedāvāti visdažādākie šova elementi, neredzēta horeogrāfija, vienreizēji pirotehniskie efekti, spēcīgas skaņas un gaismas spēles un, protams, lieliski deju numuri.

Īpaši jubilejas šovam radīti iespaidīgi tehniskie risinājumi vienotā straumē bagātina grandiozo šova programmu, kuru gatavo visa komanda ar grupas līderi H.P.Baxxter priekšgalā.

Scooter rehniskā komanda grandiozajā deju mūzikas šovā burtiski satriec ar tehniskajiem risinājumiem.

“Jau vairāk nekā divus mēnešus ar Scooter tehnisko risinājumu speciālistu palīdzību mēs cenšamies savienot visas detaļas, lai vienīgais koncerts, ko tikai 25. novembrī sniegs arī Latvijā slavenais deju mūzikas līderis, būtu līdzvērtīgs tiem šoviem, kas jau aizritējuši pasaules slavenākajās arēnās,” stāsta vienreizējā deju mūzikas pasākuma organizatori.

Kā informē organizatori, koncerta dienā kopā ar Scooter privātā lidmašīnā Rīgā ielidos 15 cilvēku komanda, bet virtuozi, kas atbild par šova tehnisko pusi, arēnā strādās jau vairākas dienas pirms koncerta. Lai izrādi varētu pienācīgi sagatavot, meistari ir rūpīgi izpētījuši Latvijas lielākās pasākumu telpas iespējas. Lai sniegtu priekšstatu par plāniem, koncerta organizētājiem nācās fotografēt arī ģērbtuves. “Mēs esam saņēmuši precīzas instrukcijas par to, kurš stāvēs vai kas atradīsies konkrētā vietā. Ar nepacietību gaidām mākslinieku vēlmju sīkāku sarakstu,” skaidro organizatoru pārstāvis.

Scooter koncertu ievadīs DJ SASH! un 2 Unlimited.

DJ SASH!, vācu grupa, kuras līderis ir Saša Lapesens (Sascha Lappessen),- tie ir gandrīz 20 gadi popularitātes, vairāk nekā 22 miljoni visā pasaulē pārdotu mūzikas albumu, 65 zelta un platīna mūzikas balvas. DJ SASH! uz “Arēnas Rīga“ skatuves izpildīs savus labākos hitus “Equador“, “Encore Une Fois“, “Mysterious Time“, “Stay”, “Adelante” un citus.

Taču arī tas vēl nav viss. Scooter jubilejas koncerttūres “Wild&Wicked” trešā leģenda ir deju grupa 2 Unlimited. 1991. gadā Beļģijā dibinātās grupas hitus “No Limit”, “Tribal Dance“, “Twilight Zone“, “Let The Beat Control Your Body” iemīļojuši cilvēki visā pasaulē, un arī šoreiz 2 Unlimited ir sagatavojuši iespaidīgu un neaizmirstamu šovu.

Kad vēl jums būs tāda iespēja? - Trīs leģendas uz vienas skatuves - DJ SASH!, 2 Unlimited un Scooter!

Kļūsti par mūsu sekotāju facebook lapā, dalies ar šo ierakstu un laimē 2 biļetes uz koncertu. Biļešu izloze notiks 15. novembrī.