Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

NOSKATIES: Reiks un Elfs publicējuši videoklipu singlam "Zvaigznes"

© Ekrānšāviņš no video

Viens no pašmāju atpazīstamākajiem hiphopa mūziķiem - Reiks - kopā ar savu ilggadējo sadarbības partneri mūzikā, studijas producentu un hiphopa izpildītāju - Elfu - publicējuši videoklipu singlam "Zvaigznes", kas ir vēstnesis pavasarī gaidāmajam Reika debijas solo albumam "Ir visur".

Aizvadītajā sestdienā, 14.oktobrī, kinoteātrī "Multikino" Reiks (Arvis Reiks) un Elfs (Māris Zihmanis) prezentēja jaunā singla "Zvaigznes" videoklipu uz lielā ekrāna. Afterparty norisinājās klubā "FIRST ĢČŠ", kurā ar īpaši sagatavotu koncerta programmu uzstājās Reiks, Elfs un Deniss, kā arī pasākuma īpašie viesi Fakts un Edavārdi. Pasākumā jaunais singls "Zvaigznes" pirmo reizi izskanēja dzīvajā izpildījumā. Savukārt pirmdien, 16.oktobrī, LATVIJAS RADIO 5 - PIECI.LV notika Reika un Elfa singla "Zvaigznes" ekskluzīvs pirmatskaņojums radio viļņos. Šajā nedēļā dziesma nonāks visos populārākajos straumēšanas servisos.

Singls un videoklips "Zvaigznes" ir stāsts par ne vienmēr vieglo ceļu uz savu mērķu sasniegšanu.

Neatlaidība un uzdrošināšanās, šķēršļu pārvarēšana un ticība saviem spēkiem raksturo dziesmas vēstījumu. Klipa sižets ved cauri Reika un Elfa kopīgajam mūzikas stāstam no Ziepniekkalna jumtiem līdz pat lielajām festivālu skatuvēm. Kādreizējais sapnis par skatītāju pilnām zālēm nu ir īstenojies dzīvē. Singls iezīmē šajā rudenī gaidāmo Reika koncerttūri "No rajona līdz zvaigznēm", kurā apmeklētājiem būs pēdējā iespēja noklausīties visus Reika populārākos līdz šim izdotos singlus dzīvajā izpildījumā. Koncertu datumu izziņošana vēl sekos.

Šis ir pirmais Reika un Elfa videoklips, kas filmēts ar aktieru dalību un tik dažādās vietās - uz Ziepniekkalna jumtiem, foto studijā, kinoteātrī "Multikino", klubā "FIRST ĢČŠ", Rīgas ilūziju muzejā "COSMOS", kā arī Ņujorkā, ASV. Reiku un Elfu muzikālajos pirmsākumos atveido Lauris Spurdzāns (Reika atveidotājs) un Elvis Vārsbergs (Elfa atveidotājs).

Videoklipu veidojuši operatori Toms Rings, Dāvids Stūrmanis un Pavels Kubins (ASV). Klipa montāža Toms Rings. Režija Toms Rings, Arvis Reiks un Māris Zihmanis (Elfs).