Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

NOKLAUSIES: Pēc ilgāka pārtraukuma "Putnu balle" iepriecina ar jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Vīrietis savu vainu policijai neatzīst, jo uzskatīja, ka mājiņa ir neapdzīvota. Viņš tobrīd ļoti vēlējās padzerties. Tomēr paralēli "slāpju remdēšanai" likuma pārkāpējs pratās izvandīt mitekli un sakrāmēt nostāk vērtīgākās lietas.

Viens no grupas pēdējiem singliem pie klausītājiem nonāca 2008. gadā - tā bija emocionālā dziesma „Divi eņģeļi”, kuras mūzikas autors ir Gints Stankēvičs un teksta autors - Guntars Račs. Savukārt 2009. gadā radio stacijas aplidoja grupas „Putnu balle” jaunākais devums - Kristapa Streiča un Guntara Rača dziesma „Es eju tālāk”.

Savā mazās jubilejas gadā mūziķi piedāvā klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu “PAZUST MĀKOŅOS”. Dziesmas autors ir Gatis Mūrnieks no grupas “On My Way”, kurš ir Mārtiņa Freimaņa mūzikas cienītājs. Tieši Freimaņa daiļrade ir liels jaunā mākslinieka iedvesmas avots, un šobrīd Gatis Mūrnieks raksta dziesmas ne tikai savai grupai, bet arī citiem izpildītājiem. Dziesmas “Pazust mākoņos” ierakstā piedalījusies arī kādreizējā grupas “Putnu balle” soliste Paula Ķiete.

Savu dzimšanas dienu grupas „Putnu balle” jaunieši svinēs, tiekoties sirsnīgajā Ziemassvētku projektā „Tev tuvumā”.

Grupā „Putnu balle” muzicē pieci jauni dziedātāji - Līva Kalniņa, Kristiāna Stirāne, Elvijs Bušs, Kārlis Būmeisters un Valters Frīdenbergs.