Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Rokeriem uzspēlēs somu "Knucklebone Oscar"

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 29. aprīlī, norisināsies “Motosezonas 2017” atklāšanas pasākums, kurā dažādu pasākumu ietvaros uzstāsies arī somu rokgrupa „Knucklebone Oscar”.

Tā ir visai eksplozīva un enerģiska komanda, kuras koncerti vienmēr ir negaidītu pārsteigumu un neviltotas attieksmes pārpilni. Četrotne "Knucklebone Oscar" nosaukta tās līdera Oskara Maritimo vārdā, grupas sastāvs ir nemainīgs teju kopš 1993. gada. Līdz šim apvienība izdevusi sešus studijas albumus, pēdējo no kuriem pagājušajā gadā laidusi klajā leģendārā somu rokmūzikas izdevniecība "Stupido Records". Grupa ar koncertiem apceļojusi lielāko daļu Eiropas valstu un spēlējuši pat Ķīnā. Starp citu, par Ķīnas koncertturneju, kā arī citām aktualitātēm grupas dzīvē un sadzīvē nesen izdota dokumentālā filma "Knucklebonehead".

Kas attiecas uz rokeriem, tad viņu brauciens pulksten 13 startēs no tirdzniecības centra “Mols”, bet tālāk dosies tālāk pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trejādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu un Eksporta ielu uz 11. novembra krastmalu. Somu grupa “Knucklebone Oscar” tur ap pulksten 14 sniegs brīvdabas koncertu, lai ar savu enerģiju pozitīvi uzlādētu visus klātesošos.