Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Zane Dombrovska dosies pirmajā koncertturnejā

© F64

Jau maijā koncertbraucienā pa Latvijas pilsētām ar programmu “Iemīlējusies” dosies dziedātāja un jaunā aktrise Zane Dombrovska.

Zane muzicēs kopā ar Latvijā un pasaulē atzītiem izciliem mūziķiem - Raimondu Petrauski (taustiņinstrumenti) un Oskaru Petrauski (saksofons). Ar idejām koncerta režijai un scenogrāfijai piedalās arī aktieris un režisors Kaspars Zvīgulis.

Z. Dombrovska: “Šie koncerti man ir ļoti īpaši un personīgi. Īpaši, jo pirmo reizi dodos koncertturnejā ar savu solo programmu, un personīgi, jo pati esmu arī šīs programmas dziesmu autore. Tā kā par manu rokrakstu mūzikā ir kļuvis katru dziesmu veidot kā stāstu, esmu ļoti priecīga, ka koncertos kā īpašie viesi būs nevis mūziķi, bet gan cilvēki, kas diendienā stāsta mums dažādus stāstus. Koncertos būsim kopā ar žurnālu “Santa” un Santu Anču, tādēļ šie nebūs tikai koncerti, tās būs tikšanās un jauka kopā būšana caur mūziku un sarunām.”

Skanēs oriģināldziesmas no nesen izdotā Zanes albuma “es…un tu…”, kā arī dziesmas no pirmā albuma – taa ES. Kā īpašas muzikālas piedevas koncertā būs dziesmas arī no muzikālajām izrādēm, kurās jaunā aktrise ir spēlējusi.

Koncerti notiks:

1.05. Auces Kultūras namā plkst.19.00

2.05. Talsu Tautas namā plkst. 16.00

4.05. Kuldīgas Kultūras centrā plkst.17.00

8.05. Cēsu CATA Kultūras namā plkst. 18.00

9.05. Rūjienas kultūras namā plkst. 15.00

13.05. Nacionālā teātra Jaunajā zālē plkst. 19.00