Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

KONCERTI. Šī nedēļa paies Lindas Leen zīmē

RĀDĪS, UZ KO SPĒJĪGA. Linda Leen savus koncertus rīkojusi arī operā un Dzintaru koncertzālē, tomēr šoreiz viņa izvēlējusies akcentēties uz nedaudz šaurāku klausītāju loku. Tiesa, albuma Digital Church kvalitāte gan pieļāva atvēzēties arī uz lielākiem koncertu rīkošanas plašumiem © Publicitātes foto

Ja Linda Leen kaut ko dara, tad ar vērienu – nav šaubu, ka šajās divās dienās notiekošajiem diviem viņas koncertiem tāds tas tiešām arī būs.

Iesākumā dziedātājai Lindai Leen galvaspilsētā viņas albuma Digital Church prezentācijas ietvaros bija paredzēts tikai viens koncerts - 16. martā koncertzālē Palladium, taču klausītāju interese par to bija tik liela, ka parādījās iespēja sarīkot papildkoncertu, kas šajā pašā vietā risināsies 17. martā. Iespējams, ka lielāku interesi radīja arī Lindas piedalīšanās Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē jeb Supernovā, taču diez vai šāda papildu reklāma nospēlēja lielu lomu - par šīs dziedātājas koncertiem tāpat vienmēr ir milzu interese. «Koncerts ir publikas un mūziķu savstarpējās atkarības saldais piepildījums. Brīdis, kad mūzika pa īstam dzīvo, kad tā savieno mākslinieku un klausītāju šeit un tagad neatkārtojamā, kopīgi radītā pieredzē, kas paliks tikai starp mums,» uzskata Linda. Protams, nu jau pēdējā laikā ierasts, ka latvju dziedātāji pulcē arēnas un palladiumus, tomēr divi koncerti ir divi koncerti - interese par viņas sniegumu ir liela.

Viņas jaunākā albuma Digital Church pirmatskaņojuma koncertu sērija sākās jau pagājušās nedēļas beigās, kad Linda Leen uzstājās Latgales vēstniecībā Gors, bet pēc Rīgas koncertiem vēl plānoti pasākumi Vidzemes koncertzālē Cēsis (19. martā) un koncertzālē Lielais dzintars Liepājā (26. martā). Uzmanības akcentēšanai, nupat publicēts arī singls Lover - tas ir trešais singls no janvārī izdotā albuma Digital Church. «Lover ir dziesma par ilūzijām, kas apvij mīlestību. Es to uzrakstīju laikā, kad izdzīvoju visu emociju gammu no mīlestības alkām līdz tās noliegumam, no trakām, sātīgām naktīm līdz pilnīgai nošķirtībai no dzīves. Tā ir kā vēstule sev un kādam vēl, kam svarīgi saprast - kas ir mīlestība, kur to nemeklēt un kur to atrast,» par šo dziesmu stāsta tās autore.