Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Šomase: Atvainojos Daugavpils koncerta klausītājiem; tas nebija ētiski

© Liene Somase/Facebook

Latviešu dziedātāja Liene Šomase ar sociālo tīklu starpniecību publiskojusi atvainošanos par savu rīcību 27. novembra koncertā Daugavpils kultūras pilī.

"Mīļie draugi, atbalstītāji, klausītāji, viedokļu izteicēji! Es esmu sociālā uzņēmēja - cilvēks ,kuram bija daudz sakrājies uz sirds. Nav attaisnojuma manai valodai, situācijai. Bet rezultāts mazliet ir panākt. Paldies Saeimai un deputātiem," savu ierakstu Facebook sāk Šomase. Atvainošanos dziedātāja ievietojusi ar žurnāla "Privātā Dzīve" līdzdalību, kur māksliniece ir izteikusi savu viedokli.

"Paldies visiem, kas bija atnākuši uz šo pasākumu, paldies tā organizatoriem. Paldies tiem, kas uztvēra to, ko gribēju pateikt, un tiem, kas šausminājās. Paldies par sapratni un cieņu.

Liels paldies sievietei, kas nofilmēja šo video un aizsūtīja medijiem, jo viņai laikam tas bija tiešām šausmīgs pārdzīvojums. Es no sirds ceru, ka tagad viņai ir sajūta, ka izdarījusi visai latviešu tautai svarīgu varoņdarbu, ka nu viņas sirdī ir miers un harmonija," žurnālam atklājusi Šomase.

Šomase atklāj, ka viņā tagad valda liels miers, un, iespējams, tieši tādēļ visu bija nepieciešams pateikt uz skatuves Daugavpilī, lai to iegūtu.

"Es atvainojos tikai tiem koncerta apmeklētājiem, kas tovakar gaidīja skaistu, skanīgu Pirmās adventes koncertu un parasto Lienes uzstāšanos 20 minūšu garumā, bet saņēma manu divu minūšu runu, kas nebija īpaši ētiska - nepieņemama skatuvei un cilvēka prātam. Nevienam citam es atvainoties negribu. Vienīgais, ko varu apsolīt - nekad nevienā savā koncertā šādā veidā savas sirdssāpes uz skatuves vairs neteikšu. Turpmāk viss būs pateikts skaistās un skanīgās dziesmās," "Privātajai Dzīvei" saka Šomase.

Liene sazinājās arī ar portālu nra.lv un novēlēja, lai katrā cilvēkā, mediju vidē un sociālajā vidē valda gaišums un pozitīvisms.

Kā iepriekš vēstīts, 27. novembra koncertā Daugavpilī Liene Šomase ar necenzētu leksiku aicināja klausītājus celties augšā no krēsliem, kā arī savās domās par valdību un Saeimas deputātiem secināja, ka mēs "dzīvojam jobanā valstī."