Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Justa Eirovīzijas dziesmai "Heartbeat" izveidoti vairāki remiksi

© Youtube

Latvijas dalībnieka Justa Sirmā Eirovīzijas dziesmai "Heartbeat" remiksus izveidojuši Latvijas, ASV un Lielbritānijas producenti, informēja "MicRec" pārstāvji.

Apkopot remiksu kolekciju, veicināt dziesmas popularitāti deju mūzikas klubos un radiostacijās visā pasaulē uzņēmusies kompānija "Mikrofona ieraksti" sadarbībā ar dziesmas autores Aminatas pārstāvošo kompāniju "Aminata Music" un dziesmas oriģinālās versijas producentu Kasparu Ansonu.

Vienu no remiksiem veidojis Baltijā labi pazīstamais dīdžejs un mūzikas producents Mareks Dainis, kurš pazīstams ar skatuves vārdu "[Ex] da Bass". Tieši viņa veidotais Aminatas veiksmes singla "Love Injected" remikss izpelnījās visaugstāko novērtējumu gan pašu mājās, gan arī starptautiski. "[Ex] da Bass" dziesmas "Heartbeat" remikss jau skan radiostacijās un klubos Igaunijā un Lietuvā.

Neparastu remiksa versiju izveidojis amerikāņu producents Rikijs Mears, kurš ASV pamazām gūst panākumus un kura veidotais remikss Boba Mārlija dziesmai "Three Little Birds" ir izdots ASV. "SoundCloud" vietnē tas klausīts jau vairāk nekā pusmiljonu reižu. Savukārt britu leģendārā dīdžeju apvienība "7th Heaven", kuri kopš 2006.gada ir vieni no visu laiku vispieprasītākajiem remiksētājiem Apvienotajā Karalistē, arī ir izveidojuši vienkāršu, bet britu klubu dīdžejiem jau ļoti iecienītu dziesmas "Heartbeat" remiksu.

Saulainu un vairāku vadošo Latvijas klubu dīdžeju iecienītu versiju izveidojis pašmāju producents "DJ Dween". Šo remiksu ar sajūsmu uztvēruši vairāki Nīderlandes dīdžeji, kuri bieži uzstājas Eirovīzijas dziesmu konkursa īpašo klubu pasākumos Nīderlandē, Vācijā un Zviedrijā.

Jau ziņots, ka starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls notiks 10.maijā, bet otrais - 12.maijā un to atklās Justs Sirmais, uzstājoties ar dziesmu "Heartbeat".