Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

MŪZIKA: Dzintara dziesmas cīnīsies finālā

Grupa Liepavots Amigo Dzintara dziesmu aptaujā piedalās pirmo reizi © Publicitātes foto

Ir noslēdzies Amigo Dzintara dziesmu aptaujas trešais balsojums, un līdz ar to zināmas visas deviņas otrās sezonas iemīļotākās melodijas. Tautā vismīļākās dziesmas 13. jūnijā koncertā Jelgavā, Uzvaras parkā, cīnīsies par aptaujas uzvarētāja godu.

Amigo sabiedrisko attiecību konsultante Liene Krīvena informē, ka aptaujas finālā iekļuvušas dziesmas: Tēvam, Fotogrāfija, Vasaras vējš, Pietura, Pacel glāzi priekam, Paprasiet, Ja būtu tu, Vai tas var būt un Vokors īt. Šogad finālā nokļuvuši pieci mākslinieki, kuri Amigo Dzintara dziesmu aptaujā piedalās pirmo reizi – Aigariņš, Edvīns Bauers, grupa Liepavots, duets Santa Zapacka un Harijs Ozols (sāpīga ziņa šī dueta cienītājiem – H. Ozols negaidot aizgājis aizsaules ceļos), kā arī grupa Laimas muzykanti. Atklājies, ka pagājušajā sezonā cilvēki balsoja vairāk par grupām, bet šajā sezonā klausītāji balsojuši par dziesmām. Tagad galvenā intriga – kuru dziesmu un mūziķi klausītāji atzīs par vislabāko un vismīļāko. Klausītāju balsojums ir bijis visneprognozējamākais. Bet aptaujas dziesma – uzvarētāja saņems īpašu balvu no Amigo.

Vēl kāda priecīga ziņa. Mūziķi, kas visas sezonas garumā guvuši skatītāju mīlestību un atzinību, Amigo Dzintara dziesmu aptaujas vasaras tūrē no 3. jūlija līdz 22. augustam dosies ciemos pie saviem klausītājiem visā Latvijā.