Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

Vecais labais seriāls "Draugi" svin 20.gadu jubileju

© Scanpix

Pasaules slavu ieguvušais un vēl aizvien mīlētais "NBC" komēdijseriāls "Draugi" pirmdien, 22.septembrī, svin 20.gadu jubileju.

Arī Latvijā šis seriāls ir pazīstams jau sen. "Draugos" attēlota sešu draugu dzīve, atgadījumi, smieklīgi pārpratumi un mīlestības meklējumu lielajā ASV pilsētā Ņujorkā. Draugu kompānija sastāv no trīs sievietēm un trīs vīriešiem- Reičelas(Dženifera Anistone), Monikas(Kortnija Koksa), Fēbes(Liza Ķudrova), Džoija(Mets LeBlanks), Čandlera(Metjū Perijs) un Rosa(Deivids Švimmers).

Kompānija "Warner Bros." par godu jubilejai izveidojusi seriāla "Draugi" muzeju, kura replika pat esot lielāka par oriģinālo uzņemšanas laukumu, kas iznīcināts pēc tā uzņemšanas beigām. Aktieris Džeimss Maikls Tailers, kurš seriālā atveidojis draugu iecienītās kafejnīcas "Central Perk" platīnblondo bārmeni vārdā Gunters, pastāstījis, ka dekorācijas "Draugu" uzņemšanas laukums esot bijušas diezgan mazas- tās veidotas, lai perspektīvā izskatītos lielākas, nekā īstenībā.

Ņujorkā izveidota arī pop-up "Central Perk" kafejnīca, kas var lepoties ar garām fanu rindām.

Kopš veiksmīgā komēdijseriāla noslēguma katrs no aktieriem ir gājis savu ceļu, tomēr visaktīvāk uz lielajiem kinoekrāniem parādās Dženifera Anistone, piemēram, ar tādām populārām filmām kā "We're the Millers", "Horrible Bosses", "Wanderlust", "Just Go With It", "The Switch" un citām.

Vai atceries šo dziesmu?