Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Veikalos pārdod saldējumu Latvijas karoga krāsās

© F64

Latvijā esošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union nāk klajā ar astoņiem saldējuma jaunumiem, tostarp, uzņēmums ražo saldējumu Latvijas karoga krāsās.

Saldējuma Ekselence piedāvājumu klāsts ir papildināts ar diviem jaunumiem, starp kuriem ir arī veltījums Latvijas simtgadei - saldējums Latvijas karoga krāsās. Tā Latvijai raksturīgo garšu veido meža ogu sorbets apvienojumā ar vaniļas plombīru.

Tāpat, iedvesmojoties no Eiropā labi zināmajām nugas (nougat) konfektēm, Ekselence zīmolam pievienojas lazdu riekstu saldējums ar nugas mērci.

Food Union šogad ievieš pavisam jaunu saldējuma kategoriju, paplašinot bērnu iecīnītā zīmola Rasēns produktu klāstu ar divu veidu saldējumiem uz kociņa - Rasēns staipīgo saldējumu ar košļājamās gumijas garšu un tropisko - meloņu un arbūza - garšas saldējumu.

Šogad tiek laists klajā arī jauns zīmola Pols saldējums uz kociņa ar citrona glazūru.

Papildināts arī krējuma saldējuma zīmola Tio klāsts, pirmo reizi patērētājiem piedāvājot šo saldējumu uz kociņa ar divām jaunām garšām - karameļu un lazdu riekstu. Tāpat starp šī gada jaunumiem ir arī unikālais biezpiena saldējums Kārums ar šokolādes mērci un lazdu riekstu garšu.