Gardēžiem: Izrādās, ka latviešu tumšo rudzu maizi gardu muti ēd pat Ņujorkā 9 komentāri
 
Gardēžiem

Izrādās, ka latviešu tumšo rudzu maizi gardu muti ēd pat Ņujorkā

 
Emīls Desjatņikovs/f64

Ņujorkas maiznīca "Black Rooster'' ieguvusi vērību pāri okeānam, proti, pie mums Latvijā, jo gatavo mūsu tradiocionālo maizi.

Šajā maiznīcā ar rokām tiek darināta tumšā rudzu miltu maize un, kā ziņo latviesiem.com, viņi to izplata arī citās tirdzniecības vietās Ņujorkā.

"Visas valstis, kas atrodas pie Baltijas jūras, cep maizi, izmantojot rudzu miltus. Latvijā tiek cepta visaugstākās kvalitātes rudzu maize, par ko liecina augstās balvas pārtikas izstādēs un lielais eksports uz kaimiņvalstīm,'' skaidro maiznīca.

''Black Rooster'' norāda, ka šo maizi cep pēc senām latviešu receptēm un to var uzglabāt pat vairāku nedēļu garumā.

Komentāri [9]
#
Neslāvs 16.augusts 2017 17:33 atbildēt
Ar Ķelmēnu rudzu maizi brūvē arī alu Japānā. ratebeer.com/beer/baird--malduguns-kitsunebi-black-bread-rye-porter/539453/
 
#
Tur Amerikā 16.augusts 2017 1:06 atbildēt
Ir arī latviešu gaišo rudzu maize ?
 
#
Uğis 15.augusts 2017 21:37 atbildēt
Mamma vel jo projam cep lauku rupjmaizi un ari saldskabmaizi,gardi gan.zinasanas iet paaudzes.
 
#
sviests 15.augusts 2017 19:07 atbildēt
Ta jau jāgaida, ka arī riudzu maize drīz pazudīs... Kur palicis Latvijas sviests?
 
#
diemžēl 15.augusts 2017 15:48 atbildēt
tik gardu rudzu maizi ,kādu savā laikā cepa daža laba lauku saimniece ,tagad vairs neprot izcept.
 
#
Joņs » diemžēl 15.augusts 2017 18:26 atbildēt
Tieši tā!
 
#
žiks » diemžēl 15.augusts 2017 20:27 atbildēt
Uz kļavu lapām, mmm...
 
Skatīt visus 9 komentārus >
Pievienot komentāru
Vārds *
Komentārs *
 
Custom creative templates for DoubleClick for Publishers