Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

RīgaTV 24 jaunais raidījums atklās, kā ekonomiski pagatavot maltītes

© Publicitātes foto

Jau no 13. marta kanāls RīgaTV 24 piedāvā jaunu izglītojošu kulinārijas raidījumu "Gatavo gudri", kurā augstas klases pavāri sniegs padomus, kā pagatavot izsmalcinātus ēdienus iekļaujoties 7 EUR lielā budžetā. Turpmāk katru darba dienas rītu pulksten 10:00 raidījuma vadītājā Baiba Pole ar pieciem spēcīgiem un pieredzējušiem pavāriem sniegs gudrus padomus ēdienu gatavošanā.

Raidījuma mērķis ir iedvesmot skatītājus un atklāt iespējas, kā ar nelielu naudas summu var pagatavot interesantus un jaunus ēdienus. Pavāru izaicinājums sāksies ar produktu iegādi Rīgas Centrāltirgū, no kuriem pēc tam būs jāpagatavo gards un pilnvērtīgs ēdiens divām vai vairāk personām. Ēdiens tiks gatavots turpat Rīgas Centrāltirgū - sakņu paviljonā, visiem redzamā un pieejamā vietā, lai arī garāmgājēji varētu novērtēt profesionālu pavārmākslas paraugdemonstrējumu.

Katras nedēļas sākumā raidījuma vadītāja atklās tēmu, kas pavāriem ļaus improvizēt un pārsteigt skatītājus ar ēdienu dažādību. Šīs tematiskās nedēļas būs piemērotas ikvienam, sākot no veģetāriešiem līdz pat laba steika cienītājiem.

Ieslēdz kanālu RīgaTV 24 13.martā pulksten 10:00 un uzzini, ko pavāri stāsta par dažādu produktu ietekmi uz organismu un veselību. Pavāru vadībā tiks atklāts, kā gardi un prasmīgi pagatavot sezonālus produktus, lai tie nezaudētu mūsu organismam nepieciešamās uzturvērtības. Raidījumu atkārtojumus skaties kanālā RīgaTV 24 darba dienās pulksten 15:00.