Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

RECEPTE: Vistas fileja ar spinātiem

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Labu apetīti!

SASTĀVDAĻAS:

4 vistu filejas

300 g spinātu

200 g šampinjonu

2 ķiploka daiviņas

sāls, pipari, sviests cepšanai

garšaugu maisījums gaļai

PAGATAVOŠANA: vistu filejas gareniski iegriež. Ķiplokus sasmalcina un sviestā apcep. Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, visu cep, līdz sula novārījusies, vēl pievieno sviestu, spinātus un pāris minūtes pasautē, pārkaisa sāli un piparus. Pildījumu liek fileju griezumos, ar koka irbulīšiem aizsprauž ciet.

Pildītās filejas ierīvē ar sāli, pipariem un garšaugu maisījumu, liek ietaukotā pannā un sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep 20 minūtes.

Pasniedz ar rīsiem.