Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

RECEPTE: Sestdienas vakariņās - pasta ar garnelēm

© receptes.lv

Jūras velšu un pastu cienītājiem šis būs īstais ēdiens, ko baudīt nesteidzīgā sestdienas vakarā.

Sastāvdaļas divām porcijām:

100 g saldētas garneles

Dažas ķiploku daiviņas

100 g makaronu

100 ml saldais krējums

Nedaudz olīveļlas

Sāls

Pipari

Citas garšvielas pēc izvēles

100 g parmas siers

Pagatavošana:

1) Eļlā apcep notīrītus un sagrieztus ķiplokus.

2) Tajā pašā eļlā 1 minūti cep vārītas, attīrītas un atsaldētas garneles.

3) Sālsūdenī izvāra pastu un pievieno garnelēm, tad pievieno saldo krējumu un uz uguns maisa, kamēr saldais krējums sabiezē.

Pasniedz ar smalki sarīvētu parmas sieru un svaigiem salātiem.

 

Informācija sagatavota pēc receptes.lv