Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

LNT rādīs "Starptautiskās ekstrasensu cīņas"

Jau no 2.janvāra, pirmdienu vakaros plkst. 20:40 LNT rādīs raidījumu "Starptautiskās ekstrasensu cīņas". Seši pasaules talantīgākie ekstrasensi liks lietā paranormālās spējas, šokēs skatītājus un atklās vissarežģītākos notikumus! Ekstrasenss, kurš saņems vislielāko skatītāju uzticību, arī būs cienīgs iegūt titulu "Pasaules labākais ekstrasenss".

Seši paši spēcīgākie ekstrasensi, kuri ir uzvarējuši savas valsts mēroga raidījumā "Ekstrasensu cīņas" uzsāks jaunu izaicinājumu pasaules mēroga raidījumā "Starptautiskās ekstrasensu cīņas". Ikvienu skatītāju ar savām spējām pārsteigs un apburs - Silvija no Beļģijas, Elizabete no Norvēģijas, Diāna no Lielbritānijas, Petra no Nīderlandes, Mišela no ASV un Aleksandrs no Krievijas.

Raidījuma "Starptautiskās ekstrasensu cīņas" vadītājs būs Dereks Ogilvijs (Derek Ogilvie), kurš ne tikai ekstrasensus iepazīstinās ar uzdevumu un tā noteikumiem, bet arī atklās skatītājiem visas tā izpildīšanas nianses un precizitāti.

Katrs uzdevums ekstrasensiem būs spēcīgs izaicinājums un sacensība ne tikai ar citiem, bet arī pašam ar sevi! Vīzijas, pareģojumi un secinājumi atklās aizvien jaunus, aktuālus un citiem līdz šim neizskaidrojamus notikumus. Ekstrasensiem būs jāsastopas ar pavisam maziem uz intuīciju balstītiem uzdevumiem līdz pat sarežģītām, domu juceklīgām situācijām. Dažādu lietu atrašanu lielās telpās, cilvēku identitātes un pašreizējās vietas noteikšana, slepkavības ainas un apstākļu izskaidrošana, - tas viss raidījumā "Starptautiskās ekstrasensu cīņas"!

Pirmo reizi raidījums "Starptautiskās ekstrasensu cīņas" piedzīvoja televīzijas sensāciju Holandē. Taču nu jau to pārraida vairāk kā 20 pasaules valstīs, tai skaitā Krievijā, ASV, Ukrainā un Beļģijā. Raidījuma "Starptautiskās ekstrasensu cīņas" galvenais mērķis ir savest kopā pasaules talantīgākos ekstrasensus, veidot maksimālu konkurenci vienam pret otru, un atspoguļot skatītājiem, cik daudz tie spēj atklāt un apliecināt to, ka ir titula "Pasaules labākais ekstrasenss" cienīgi!