Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Rīgas svētkos grupa "Bi - 2" pirmo reizi izpildīs savas jaunākās kompozīcijas

Rīgas svētku ietvaros notiekošajā 19.augusta koncertā "Arēnā Rīga" grupa "Bi-2" izpildīs savas jaunākās kompozīcijas, tostarp, jauno singlu "Optimist".

auno albumu ar nosaukumu "Spirit" paredzēts izdot 10.novembrī, tādēļ grupa šobrīd ir aizņemta ar pēdējiem albuma sagatavošanas darbiem un vasarā koncertēs vien dažas reizes. Rīdzinieki un pilsētas viesi būs vieni no pirmajiem, kas varēs noklausīties visus karstākos jaunumus no gaidāmā albuma dzīvajā izpildījumā. Vienlaikus grupas līderi Ļova un Šura sola neaizmirst arī savu "zelta fondu" un deviņdesmit minūšu garās uzstāšanās laikā izpildīs visas grupas labākās dziesmas, sākot ar "Polkovņiku ņikto ņe pišet" un "Serebro", līdz pat "Bowie" un "Šambala".

Koncertā uzstāsies arī Diāna Arbeņina ar 1993.gadā dibināto grupu "Nočnije Snaiperi", kurai tieši 19.augustā arī pašai ir dzimšanas diena, un grupa sveiks Rīgu 810.jubilejā, tajā pat laikā sagaidot savu "pilngadību" - 18 gadus. "Nočnije Snaiperi" koncertā Rīgā izpildīs visas populārākās dziesmas, kā arī ļaus ielūkoties savā jaunākajā veikumā. Diāna Arbeņina saka: "Mums ir divtik liels prieks uzstāties Rīgā, šīs brīnišķīgās un skaistās pilsētas dzimšanas dienā. Kārtējo reizi pārliecinos un ceru, ka plaisa starp mūsu tautām ir mākslīgi radīta un mūzikai nav ne ģeogrāfisku, ne valodas barjeru. Ar lielu nepacietību gaidu šo koncertu!"

Grupas "Bi - 2" un Diānas Arbeņinas, kura uzstāsies kopā ar grupu "Nočnije Snaiperi", koncertu Rīgas svētku laikā atbalsta Rīgas dome un AS "Rietumu Banka". Biļetes uz šo koncertu pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un interneta vietnē: www.bilesuserviss.lv

Kā jau ziņots, Rīga šogad svin 810 gadu jubileju, un no 19.augusta līdz 21.augustam plānoti daudzveidīgi svētku pasākumi. Visi laipni aicināti uz lielkoncertu Mežaparkā "Meistars. Dziesma. Leģenda.", uz trešajiem Rīgas dejotāju svētkiem Ķīpsalā, uz Pasaules līmeņa sporta aviācijas sacensībām (EAF RIGA/FAI-2011), varēs piedalīties un līdzdarboties ielu svētkos un apmeklēt tradicionālos un jaunizveidotos pasākumus 11.novembra krastmalā un Vērmanes dārzā.