Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Svētku gaidās šodien Vecrīgā notiks vērienīgais "Līgo, Rīga! Līgo, Latvija!" ielīgošanas pasākums

© f64

Doma laukumā un 11.novembra krastmalā šodien sāksies vērienīgais "Līgo, Rīga! Līgo, Latvija!" līgošanas pasākums, kura laikā apmeklētājus priecēs vairāki desmiti folkloras kopu, ansambļu un citu mākslinieku, liecina Rīgas domes mājaslapā pieejamā informācija.

Šodien visas dienas garumā, no plkst.12 līdz 23, Doma laukumā notiks Zāļu tirgus, kur turpināsies arī rīt. Līdztekus 11.novembra krastmalā no plkst.16 līdz pat 22.jūnija 4.30 norisināsies starptautiskā folkloras festivāla "Baltica 2018" noslēgums un Latvijas amatnieku darinājumu tirgus.

Festivāla noslēguma koncerti notiks uz vairākām skatuvēm un tajos piedalīsies gan Rīgas un Latvijas, gan ārvalstu folkloras kolektīvi. Visa pasākuma laikā apmeklētāji varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, sadziedāšanās pasākumos un Jāņu dienas darbnīcās.

Rīt, 22.jūnijā, no plkst.12 līdz 19 Krastmalā uzstāsies Rīgas pašdarbības kolektīvi, bet plkst.19 uzstāsies tādas sabiedrībā pazīstamas personības kā Olga Dreģe, Ilona Bagele, Ērika Eglija, Gints Grāvelis, Edgars Pujāts un citi.

Koncerti notiks uz vairākām skatuvēm un plkst.20 uzstāsies virtuves kabarē apvienība "Gapoljeri", bet plkst.22 Danču placī muzicēs Dailes teātra aktieru ansamblis "Ilga".

23.jūnijā 11.novembra krastmalā uzstāsies grupas "Galaktika", "Lauku muzikanti", "Apvedceļš" un daudzas citas.

Ar visu pasākumu programmu un norises laikiem detalizēti var iepazīties tīmekļa vietnē "www.kultura.riga.lv".

Dažādi ielīgošanas pasākumi Rīgā notiek visas nedēļas garumā un ieeja tajos ir bez maksas.