Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Noklausies! Šo latviešu dziedātājas dziesmu dzirdēs miljoniem cilvēku visā pasaulē

© Publicitātes foto

Pašmāju dziedātāja Adelīna kopā ar marokāņu izcelsmes mūziķi, dziesmu producentu un vairāku Grammy balvu ieguvēju RedOne jeb Nadiru Kaijatu (Nadir Khayat), kurš 2010.gadā producējis dziedātājas Šakiras (Shakira) skaņdarbu “Waka Waka” FIFA World Cup 2010 spēlēm, kā arī 2014.gada oficiālo World Cup himnu ar Dženiferu Lopesu un Pitbullu, ierakstījuši oficiālo FIFA World Cup 2018 Bein Sports himnu.

Esmu pateicīga, ka neatlaidīga darba rezultātā man bija iespēja iepazīties ar pasaules mūzikas zvaigžņu producentu RedOne, un man ir pagodinājums būt daļai no šī starptautiskā projekta.

Skaņdarbs “One World” un tā video klips, kas tika filmēts Maskavā un Marokā režisora Daniela Zlotina vadībā, interneta vietnē Youtube noskatīts jau nepilnus 6 miljonus reižu visā pasaulē, un tiks atskaņots televīzijas kanālā Bein Sports ikreiz pirms katras translētās futbola spēles.

2018. gada FIFA Pasaules kauss pirmoreiz notiks Krievijā no 2018. gada 14. jūnija līdz 15. jūlijam, un Bein Sports ir viens no lielākajiem televīzijas sporta kanāliem pasaulē, kurā vairāk kā divu biljonu pasaules iedzīvotāju 19 valstis uzmanība būs pievērsta šīm spēlēm.

“Esmu pateicīga, ka neatlaidīga darba rezultātā man bija iespēja iepazīties ar pasaules mūzikas zvaigžņu producentu RedOne, un man ir pagodinājums būt daļai no šī starptautiskā projekta,” saka Adelīna. Dziesmas "One World" ideja ir veicināt vienotību, mīlestību un mieru. “Nav svarīgi, no kuras pasaules malas ikviens nāk, kopā mēs visi esam viena pasaule!” piebilst Adelīna, kura ar RedOne pirmoreiz tikās Losandželosā, kur tobrīd filmēja video klipu vienai no viņas dziesmām. “RedOne jeb Nadirs Kaijats kā ierakstu producents un dziesmu autors ir strādājis ar daudziem izciliem mūziķiem, jo īpaši Lady Gaga, Maikls Džeksons, U2, Nikija Mināža, Dženifera Lopeza, Pitbull, Enrique Iglesias, Shakira, Wyclef Jean, Meraija Kerija, Marks Antonijs, Akon un daudzi citi, tādēļ mans menedžeris ļoti cītīgi strādāja pie tā, lai satiktu šo ievērojamo producentu, un pirmā tikšanās notika viņa ierakstu studijā. Toreiz es prezentēju savu mūzikas materiālu, un liels bija viņa pārsteigums, ka es pati to esmu producējusi un ierakstījusi. Īsi pēc šīs tikšanās sāku strādāt pie jaunu dziesmu radīšanas, un pēc to prezentēšanas producentam RedOne man tika piedāvāts slēgt līgumu ar 2101 Records | RedOne Records ierakstu kompāniju, un uzreiz pēc vienošanās mēs sākām strādāt pie dziesmas “One World” veidošanas FIFA World Cup 2018.” stāsta dziedātāja.

Interesanti, ka sākotnēji šī dziesma bija paredzēta leģendārajai mūziķei Lady Gaga, taču apstākļu sakritības dēļ tieši Adelīna tika izraudzīta kā šī singla dziedātāja. Savukārt trešais skaņdarba dalibnieks ir starptautiska popmūzikas grupa Now United, kurā piedalās 14 mūzikas un deju mākslinieki no 14 dažādām valstīm. Šīs grupas veidotājs ir Saimons Fūlers (Simon Fuller) - pasaulē zināmo televīzijas šovu “Amerikāņu elks” (American Idol) un „Tātad tu domā, ka proti dejot” (So You Think You Can Dance) veidotājs, kā arī leģendārās popgrupas Spice Girls menedžeris.

Adelīna vairāk kā četrus gadus dzīvo Londonā.

Dziedātāju, tobrīd ar skatuves vārdu Adelly, plašāka latviešu auditorija iepazina 2012.gadā, kad plašsaziņu mediji atspoguļoja meitenes un pasaulslavenās mūziķes Lady Gaga iepazīšanos Tallinā notiekošā koncerta aizkulisēs un kopīgu sadziedāšanos.