Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Ieskaties: Aizraujoši bezmaksas piedzīvojumi un izklaide 4. maija svētkos

© Publicitātes foto

Par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai 4.maijā Nacionālais dāvanu eksperts, uzņēmums "Lieliska dāvana”, iedzīvotājiem jau otro gadu dāvina unikālu iespēju – bez maksas izmēģināt jautras, ģimeniskas izklaides un piedzīvojumus visā Latvijā. To vidū ir izjādes ar ponijiem un mini zoo apskate, zivju ķeršana un batutu atrakcijas, panorāmas kuģītis pa Daugavu, picas degustācija, lāzerspēle, masāža un SPA, loka šaušana un daudz kas cits.  

„Šogad ir Latvijas simtgades gads, tāpēc šim lielajam notikumam par godu mēs vēlamies īpaši iepriecināt Latvijas iedzīvotājus, dāvinot pašas skaistākās dāvanas - neaizmirstamas emocijas, kopā pavadītu laiku un īstu svētku sajūta,” uzsver Liene Vēciņa, uzņēmuma „Lieliska dāvana” mārketinga vadītāja.

Lai apmeklētu bezmaksas pasākumus visā Latvijā, dalībnieki tiek aicināti reģistrēties www.lieliskadavana.lv mājas lapas vietnē līdz 3. maijam plkst 16:00. Jāņem vērā, ka vietu skaits uz pasākumiem ir ierobežots, tāpēc pieteikšanos nevajadzētu atlikt uz pēdējo brīdi. Pagājušā gadā „Lieliska dāvana” sarūpētos bezmaksas pasākumus apmeklēja vairak nekā 400 cilvēku.

Svētku svinēšanai ikviens var izvēlēties piemērotākās aktivitātes dažādās Latvijas pilsētās - gan aktīvu atpūtu un piedzīvojumus dabā, gan mierīgāku atpūtu ar masāžu, SPA procedūru u.tml.

Izjāde ar ponijiem

Visi, kam patīk dzīvieki, 4.maijā tiek gaidīti Zirgu sētā un mini zoo „Dārziņi“ Ķekavas novadā. Bērniem būs interesanti apskatīt jenotu, nūtrijas, murkšķus, trusīšus, ponijas, zirgus, aitas, kazas, alpakas, kā arī pabarot dzīvnieciņus ar līdzi paņemtajiem burkāniem un, protams, uzņemt ģimeniskus foto. Pieredzējuša instruktora pavadībā tiks nodrošināta izjāde ar poniju bērniem, bet lielākie bērni varēs sēsties lielā zirga mugurā rindas kārtībā.

Atpūtas kuģītis „Vecrīga“

Svētku nosakaņai 4.maijā aicina arī atpūtas kuģītis „Vecrīga”. Stundu garā braucienā pa Daugavu varēs ķert sauli un baudīt skaistu panorāmu - Vecrīgas torņus, Prezidenta pili, Nacionālo bibliotēku, Rīgas pasažieru ostu, TV torni Zaķusalā u.c.

Šaut mērķī kā Robins Huds

Visi, kam patīk šaušana, aicināti uz loka šaušanas sporta klubu „Amazones” Ogres novadā, kur brīvdabas šautuvē varēs apgūt loka šaušanas prasmi pie pasaules čempiona loku šaušanā. Apmeklētāju rīcībā būs arī skaistā sporta bāzes teritorija un skatu tornis ar lielām šūpolēm tiem, kas nepaspēja izšūpoties Lieldienās.

Batuti un zivju ķeršana

Netālu no Jelgavas, Svētes pagastā, atpūtas komplekss „Grantiņi” aicina doties interesantā ekskursijā pa storu audzētavu un noķert īstu stori, tikai pašiem jāpaņem līdzi makšķere! Mazākie apmeklētāji varēs rotaļāties bērnu laukumā ar batutu atrakcijām. Pēc aktivitātēm visus gaidīs silta tēja un iespēja pašiem noorganizēt pikniku pie dabas.

Atpūta Latvijas mazajā Šveicē

Laiska atpūta gaida Latvijas Šveicē - Siguldā, SPA Hotel “Ezeri”. Pa dienu pastaiga pa Siguldas kalniem un gravām, bet pēc tās - relaksācija ar ekoloģisku zāļu tēju un pašceptiem cepumiem viesnīcas vasaras terasē. Pašus mazākos priecēs rotaļu laukums un atspirdzinošs dzēriens atelpas brīdī. Turpat netālu, Siguldā, gaida arī cita izklaide - ekskursija pa Baltijas pirmo un lielāko lāzertaga centru, kas atrodas bijušajā sakaru bataljonā teritorijā ar iespēju piedalīties nelielā lāzertaga spēlē.

SPA prieki un veselība

Ja ir mirklis veselības uzlabošanai, veselības centrs „Krio” Rīgā svētkos aicina izmēģināt atjaunojošo krioprocedūru ķermenim, kas noris -150C sausos, aukstos tvaikos, kā arī nogaršot īpašo skābekļa kokteili. Savukārt ārstniecības - skaistumkopšanas salons "VSpa" Rīgā svētkos aicina uz ekspress apkakles zonas masāžu un profesionālu konsultāciju par muguras veselības stāvokli. Netālu Vecrīgā uz nelielu SPA piedzīvojumu aicina Garra Rufa SPA, kur 15 minūšu procedūrā varēs izbaudīt īpašu SPA kūri kājām. Par veselību rūpēsies arī SPA viesnīca un restorāns “Pegasa Pils”, Jūrmalā, kas piedāvās apmeklēt sāls istabu un degustēt gardu picu.

Virtuālās realitātes piedzīvojums Liepājā

Liepājas Kartingu halle svētkos aicina izbaudīt adrenalīnu un jautrību virtuālās realitātes piedzīvojumā. Apmeklētājus gaida nervus kutinošas virtuālās simulācijas, kas pārbaudīs gan fizisko sagatavotību, gan prātu, amerikāņu kalniņi, dimensionālas disciplīnas un sarežģīti tehnoloģiju labirinti.

„Segway“ un disku golfs

Savukārt Rīgā, Kongresa nama laukumā, tiek gaidīti visi, kas vēlas izmeģināt „Segway“ atrakciju - jaunākās paaudzes braucamrīku, kas darbojas ar elektrisko motoru. Bet, ja pie sirds tuvākas spēles, jādodas uz UFOGOLF laukumu Mežaparkā, kur visus gaida bezmaksas iespēja apgūt jauno atraktīvo disku golfa spēli.