Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Latviešu dziedātāja Katrina Gupalo dodas iekarot ASV

© F64

10.aprīlī dziedātāja Katrīna Gupalo & The Black Birds nāk klajā ar savu debijas albumu "Gentle & Done". Albumu veido 11 dziesmas angļu valodā.

Albuma "Gentle & Done" dziesmas Katrina Gupalo sarakstījusi viegli un īsā laika posmā- no 2017. gada vasaras. "Gentle & Done" dziesmās var saklausīt Katrīnas mīlestība pret rokmūziku, skatuves mākslu, kā arī akadēmiski trenēto domāšanu.

Klausītājiem jau ir zināmi singli "Too Much Sunshine" un "Intoxicating Caramel", un līdz ar albuma izdošanu tiek publiskots arī trešais - "Orange Sun". Dziesma vēsta par laisku trešdienas rītu, kurā tiek pārdomāts iepriekšējā naktī piedzīvotais.

Katrīnas Gupalo & The Black Birds albuma "Gentle & Done" prezentācijas koncerts notiks sestdien, 14. aprīlī, plkst. 20, kafejnīcā Omes Briljants.

Jau 18. aprīlī Katrīna kopā ar pianistu Andreju Osokinu dosies uz ASV, lai uzstātos koncerttūrē "No Baltijas uz Atlantiju". Koncertos Bostonā, Klīvlandē, Mineapolē, Priedainē, Vašingtonā un Filadelfijā pianisti izpildīs latviešu un amerikāņu komponistu kamermūziku un populāras melodijas.